Krushak1 7 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Jakim prawem BógPralki zabił mnie 2 strzałami za 734dmg z m4a4 a dokładnie z perku zestaw strzelca i posiadał klasę Bog Deagla . Proszę o sprawdzenie tej sprawy ponieważ uważam , że to jest bógowanie perku bądź klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 A propo bógów wczoraj spotkała mnie dziwna sytuacja, dostałem pestkę z usp od strzelca wyborowego [plus minus 15lvl gdzie ja mam 180] za 700 jakoś na mapie office xD Gracz był bez perku bo po zabiciu mnie dostał zwinne także pozdrawiam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Jednorazowa sytuacja czy zdarzało się tak częściej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi