polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Hej.Od ponad tygodnia na nszym serwerze zostałą wgrana mapa de_hell. Pytanko mam do was co o niej sądzicie? Czy mapę zostawiamy? Usuwamy i zostaje znów 7 map? Czy zamieniamy na coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontomeister 42 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Mapa dobra oraz grywalna dla mnie okej chociaż wolę wersje z otwartym midem bez tego murku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ogólnie mapa jest okej, Ja osobiście na nią nie narzekam ale zauważyłam że dużo osób z niej ucieka i wraca jak jest dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Mapa nawet nawet, ale nadal jestem za dodaniem westwooda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Mapa ogólnie dobra, ludzie są, były na nią narzekania to faakt, ale to chyba przez to, że tej mapy ludzie nie znają. Mam też jedno pytanie czy ktoś kto zna tą mapę dobrze, mógłby zrobić z niej poradnik, w sensie miejsca na tej mapie ? Bo większość ludzi jej nie zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeTroX 9 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Mapa spoko , ludzie troche nieogarniają ale z czasem poznają mape . PS. Prosiłbym zeby wgrac mape de_hell ( otwarty mid ) , a nie de_hell2013 (okienko na midzie , bez mozliwości przejścia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Mapa wgrana jest z murkiem na midzie, ponieważ nie znalazłem innej wersji de_hell dla 32 slotów. Gdybym wgrał normalną de_hell przy pełnym serwerze ludzie by umierali na spawnach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigK4812 14 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seeya 5 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 szczerze, ani razu na niej nie grałem u nas na serwerze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Grając wczoraj i dziś na tej mapie ludzie uciekali z tego co mi wiadomo na dd2 W nazwie serwera posiadamy [FFA][ESL] z tego co wiem mapa nie jest eslowa. Jak dla mnie mapa słaba dużo ludzi nie wie gdzie biegać. Mapa strasznie mi się nie podoba. Tylko mam nerwy na tej mapie. Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeTroX 9 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Mapa mało więc w 10 min. da sie ogarnać ale im po prostu sie nie chce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly 18 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 De_hell jest dobra mapa lecz zauważyłem ze ludzie nie znają tej mapy proponował bym żeby była zamieniona na przykład na westwood lub eldorado wiele jest map na których ludzie grają częściej i które są bardziej lubiane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zrobię ankietę, niech ludzie wybiorą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 zamiast dodawac westwooda lub eldorado lepiej juz nic nie dodawac i zostawic stary cykl. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi