Dece 6 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Witam, przedstawiam Wam swoje podanie o admina:1. Nick: Dece 2. Imię: Filip 3. Wiek: 22 lata 4. Twój Gametrack (Link): http://www.gametracker.com/player/Dece/31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-): nie działa banid, podeśle na dniach 6. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 7. Składka (Tak/Nie): Jeszcze nie 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: Brak 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: 6 lat 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?:południe i wieczór 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3/4 w porywach do 5 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem doświadczonym graczem, grałem w klanie, mam za sobą mnóstwo godzin przegranych na serwerach oraz na mixach, gram dosyć często, uważam ze te argumenty świadczą o tym ze moge być dobrym adminem. Wysoki poziom kultury osobistej. Braki amx nadrobie szybciutko PozdrawiamFilip (Dece) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeTroX 9 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Na TAK +wiek +doświadczenie w grze +GT +kojarze cie +potrzeba aktywnych adminów -składka -amx Edytowane 22 Lipca 2015 przez NeTroX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Jestem na nie. -konto na forum tylko po podanie. -amx. -składka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuDzInn 7 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Jestem na nie -Składka -Amx -Konto dla podania... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Zauważcie, że jest brak adminów i składka jak i 10 postów można odstawić na razie na bok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Okres probny, zeby nadrobił forum.Ja również zaczynalam ze słaba aktywnoscia na forum Dlugo juz u nas gra, czesto gra i zgłasza na u@/steam. Wiek, kultura, doswiadczeniePozdrawiam Hajsik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternatywa 13 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Jestem za okresem próbnym.żebyś nadrobil zaległości na forum... + Wiek + Gt Pozdrawiam Alternatywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 W sumie nie widze przeszkód, żeby nie dać mu szansy. Jest rozpoznawalnym graczem, nie ma z nim jako takich problemow, zglasza czitow. Moim zdaniem okres próbny 2 tygodnie gdzie bedziesz musial nadrobic forum. Pamietaj ze adminem jestes nie tylko na serwerze ale i na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dece 6 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Droga Komisjo ! Minus za składke - zrobic przelew za 4,22 nie jest to dla mnie problem Minus za AMX - wydaje mi sei ze nie ma rzeczy nie do nauczeniaKonto tylko do podania - owszem macie racje, liczy sie dla Was rozwój serwera, aktywność na forum oraz eliminowanie cziterów. Dla mnie priorytetową sprawą jest eliminacja cziterów, w przeciągu ostatnich kilku dni CODZIENNIE jest sytuacja gdzie brak aktywnego admina i te połgodziny jest bez grania, ludzie wychodzą, jak w takim razei serwer ma sie rozwijać, serwer napędzają gracze, a żeby byli gracze muszą chcieć do nas przychodzić, a nie będą jak co chwila będzie się pałętał cziter. Będe pomagał rozwijać serwer poprzez banowanie odpalonych graczy. Z czasem moja aktywność na forum mimowoli wzrośnie. Z mojej strony macie pewność ze będę na serwerze te pare godzin dziennie i bede eliminowal cziterów,co do aktywności na forum, będe na biężąco ze wszystkimi sprawami, lubie brać udział w ulepszaniu różnych rzeczy, tylko to przyjdzie z czasem, musze sie w to wgryźć. Na serwerze, bądź poza nim, to że nei gram nie znaczy że nie moge wejsc na chwile i zbanowac Wiadomo są wakacje i jakiś urlopik będzie konieczny Ale większosć czasu spędzam w swoim mieście PozdrawiamDece 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Droga Komisjo ! Minus za składke - zrobic przelew za 4,22 nie jest to dla mnie problem Minus za AMX - wydaje mi sei ze nie ma rzeczy nie do nauczenia Konto tylko do podania - owszem macie racje, liczy sie dla Was rozwój serwera, aktywność na forum oraz eliminowanie cziterów. Dla mnie priorytetową sprawą jest eliminacja cziterów, w przeciągu ostatnich kilku dni CODZIENNIE jest sytuacja gdzie brak aktywnego admina i te połgodziny jest bez grania, ludzie wychodzą, jak w takim razei serwer ma sie rozwijać, serwer napędzają gracze, a żeby byli gracze muszą chcieć do nas przychodzić, a nie będą jak co chwila będzie się pałętał cziter. Będe pomagał rozwijać serwer poprzez banowanie odpalonych graczy. Z czasem moja aktywność na forum mimowoli wzrośnie. Z mojej strony macie pewność ze będę na serwerze te pare godzin dziennie i bede eliminowal cziterów,co do aktywności na forum, będe na biężąco ze wszystkimi sprawami, lubie brać udział w ulepszaniu różnych rzeczy, tylko to przyjdzie z czasem, musze sie w to wgryźć. Na serwerze, bądź poza nim, to że nei gram nie znaczy że nie moge wejsc na chwile i zbanowac Wiadomo są wakacje i jakiś urlopik będzie konieczny Ale większosć czasu spędzam w swoim mieście Pozdrawiam Dece Ojojojo Dece Robaczku, niestety wypowiedź, we własnym podaniu, oznacza jego zamknięcie ! xDD Tak więc, zapraszamy za tydzień. Zdrowie. :pije: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 23. Zakaz wypowiadania się we własnych podaniach [1warn i zamknięcie tematu] Podanie odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Nie mam czasu na czekanie tygodnia czasu. Admina przyznaje na okres próbny. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi