michu :v 5 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Dzisiejszy zakup, miałem wrzucić fotkę z teraz, bo kozacko wygląda w nocy, ale nie mogę znaleźć kabla usb Ujdzie? Czy wieś tańczy i śpiewa? Jak na moje standardy bardzo ładnie sobie radzi, po kilku godzinach kontaktu z tym gryzoniem jestem zadowolony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) haha pyknie, ja jestem wpatrzony raczej w twój avatar nie myszke Edytowane 22 Lipca 2015 przez Siwy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu :v 5 Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 W który? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Teraz ocena specjalisty Avatar 10/10 steam, tyz myszka 9/10, taka lampka w nocy na komary Ale widzę że tobie też się spodobał swój avatar http://scr.hu/21h0/oh67w Edytowane 22 Lipca 2015 przez Siwy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu :v 5 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 hahahaha No moja lasia nie ma takich walorów, dupera z niej niezła, ale na takie cycole mogę popatrzeć tylko na avatarze ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontomeister 42 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Dobry mouse nie ma co Gratulacje zakupu :] Podświetlenie przyciąga uwagę i ogólnie to dobry zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ja też miałam sobie tą kupić, ale a7 zdecydowanie lepiej wygąda. Pobierz sobie program od producenta w którym możesz zmieniać moc podświetlenia myszy, jakby to ci się kiedyś znudziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Mam to myszkę leży gdzieś. Jest ciężka i te kolory zmieniające się wkurzają mnie po nocach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 ja tam gram na Zowie Fk i jestem bardzo zadowolony ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Jest ciężka i te kolory zmieniające się wkurzają mnie po nocach. Można to wyłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu :v 5 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Mam to myszkę leży gdzieś. Jest ciężka i te kolory zmieniające się wkurzają mnie po nocach. Fakt, swoje waży, ale przecież nie trenuję nią nadgarstków Poza tym jak na moje oko bardzo miło ślizgacze zgrywają się z podkładką SteelSeries Ja też miałam sobie tą kupić, ale a7 zdecydowanie lepiej wygąda. Pobierz sobie program od producenta w którym możesz zmieniać moc podświetlenia myszy, jakby to ci się kiedyś znudziło. A jaka różnica w cenie między a6 i a7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu :v 5 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 ja tam gram na Zowie Fk i jestem bardzo zadowolony Zowie FK na moją kieszeń w tym momencie to samobójstwo Jest różnica między 250zł a 70zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi