Pontomeister 42 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 1. Nick: Pontomeister 2. Imię: Piotr 3. Wiek: 19 4. Twój Gametrack (Link): http://www.gametracker.com/player/Pontomeister/31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-): http://banid.pl/kto?to=0:0:25152446 6. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 7. Składka (Tak/Nie): Póki co to nie. 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: Bdb 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: 7 lat 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: Rano i pod wieczór ale czasami też różnie. 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4-5h 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Uważam się za osobę doświadczoną , na samym steam przegrałem juz 3341h, w przeszłości brałem udział w turniejach oraz lanach , oraz jestem aktywny na serwerze. Uważam ,że argumenty skłaniają do dania mi szansy.Braki forum oczywiście nadrobię a jeżeli chodzi o te 30h na serwerze to napewno nadrobie w krótkim czasie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeTroX 9 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Za okresem próbnym +doświadczenie +amx -konto dla podania -GT -składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Jestem na nie. -Składka -GT -czas na forum (posty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 hmm szczerze nie kojarze Cie z serwera wiec ciezko dac tak dla Twojego podania. Forum - coz posty da sie nadrobic jednak gt również nie jest Twoim mocnym punktem. "Uważam się za osobę doświadczoną , na samym steam przegrałem juz 3341h, w przeszłości brałem udział w turniejach oraz lanach , oraz jestem aktywny na serwerze." - to ze masz bardzo duzo godzin przegranych na steam jak dla mnie nie jest przekonujace o byciu dobrym adminem tak samo jak branie udzialu w turniejach etc, to jedynie swiadczy o tym ze jestes dobrym graczem:) rowniez mam watpliwosci o aktywnosci na serwerze. Jak narazie jestem na nie. Daj sie wszystkim lepiej poznac i nadrob aktywnosc na forum i serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Okres probny na nadrobienie forum i godzin. Czesto gramy razem na serwerze, nie zauwazylam zadnych problemow, gracz doswiadczony, odpowiedni wiek. Ze wzgledu na brak adminow mysle, ze mozna dac mu okres probny.Pozdrawiam Hajsik ! *.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuDzInn 7 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Okre próbny żebyś nadrobil zaległości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Na NIE: - GT nawet nie spełniasz, ogólnie słabe - Brak składki - Mała aktywność na forum - Brak ilości sensownych wymaganych postów - 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: Rano i pod wieczór ale czasami też różnie. - Tutaj mają być godziny, bo dla Ciebie rano to może być 5, a dla kogoś 10 - 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: - Nie opisałeś siebie, tylko napisałeś dlaczego masz być administratorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Jestem za okresem próbnym, potrzeba aktywnych adminów, a niestety takich nie ma. Forum można nadrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Jestem za okresem próbnym, potrzeba aktywnych adminów, a niestety takich nie ma. @edit Na NIE: - GT nawet nie spełniasz, ogólnie słabe Pokaż mi admina, który ma większość aktywność.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Szeregowiec aktualnie potrzeba nam adminów, więc pewne braki w podaniu można ominąć. W ciągu 2 tygodni powinien wszystko nadrobić. Przyjęty na okres próbny. Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi