Skocz do zawartości

Propozycje na forum

Omega*

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Jako iż napisałem pełno propozycji odnośnie forum które rzucały się po działach postanowiłem wszystko zebrać do kupy i napisać to w tym temacie.

• Odświeżenie ikon działów czoep0.jpg. W ikonce mógłby znajdować się napis CSC
  • Ikona działu TS3 wygląda tak czoep0.jpg. Co wy na to aby zamienić ją na ci1lur.jpg
  • Następną rzeczą są skróty. Również przydałoby się odświeżyć ikony -->  suwssl.jpg
  • Usunięcie z głównej strony 1oj9uy.jpg a zamiast tego dodanie po boku ekranu udfaq1.jpg oraz 9sxhiu.jpg. Po najechaniu myszką na te ikony rozsuwają się. (Ikony na stałe przyklejone do strony)
  • Dodanie nowego Loga na forum
  • Usunąć ud10ce.jpgi zamiast tego dodać orrj48.jpgOczywiście tabelka w odpowiednim kolorze.
  • Like 3

• Odświeżenie ikon działów czoep0.jpg. W ikonce mógłby znajdować się napis CSC

Dobry pomysł, według mnie można by to wprowadzić, mnie się podoba.

• Ikona działu TS3 wygląda tak czoep0.jpg. Co wy na to aby zamienić ją na ci1lur.jpg
  • Następną rzeczą są skróty. Również przydałoby się odświeżyć ikony -->  suwssl.jpg

Co do ikony działu ts3 to moim zdaniem powinna być taka sama jak ikony innych działów żeby wszystko wyglądało tak samo, bo inaczej to będzie średnio wyglądało jak jeden dział będzie się różnił ikonami od reszty forum..

Odświeżyć odnośniki powiadasz? może dasz jakieś propozycje? bo inaczej to jest tylko puste gadanie nie prowadzące do niczego.. 

• Usunięcie z głównej strony 1oj9uy.jpg a zamiast tego dodanie po boku ekranu udfaq1.jpg oraz 9sxhiu.jpg. Po najechaniu myszką na te ikony rozsuwają się. (Ikony na stałe przyklejone do strony)
  • Dodanie nowego Loga na forum
  •  

Można by zrobić to z facebookiem, lecz mamy na stronie odnośnik do sklepu, więc ten pomysł ze sklepem raczej średni, a wręcz niepotrzebny.

"dodanie loga na forum" - znowu brak konkretnych propozycji, tylko rzucone słowo na "wiatr"

• Usunąć ud10ce.jpgi zamiast tego dodać orrj48.jpgOczywiście tabelka w odpowiednim kolorze.

Na nie,nie pasowałoby to do całokształtu forum.. Takie jest moje zdanie.. 

• Like 1

Czy ta opcja z facebookiem itd nie obciąży forum?

Myślę że ta aktualna wtyczka bardziej obciąża niż ta co podałem. Lecz nie jestem pewien na 100 %

Eviva problem jest w tym że nie jestem grafikiem. Lecz pisałem już z jednym profesjonalnym. Jeśli da jakieś projekty będę wstawiał  tutaj.

@Skrót do sklepu można by usunąć i dodać też taką wtyczkę jak fb :>

Edytowane przez Omєga *

Wszystko okej, zawsze wprowadziłoby jakąś nowość i zmieniłoby wygląd jednak oprócz tego co zaznaczyłam wyżej, uważam, że to nie pasuje tutaj. Przynajmniej takie moje zdanie.

• Like 3

No ja jestem też na TAK ze wszystkim prócz tej ostatniej tabelki ze statystykami i jak ma być ten mikrofonik jako ikona przy ts, to niech bd w takich samych kolorach jak reszta ikon.

• Like 1

Patrząc na inne strony jeżeli się najedzie myszką to sie samo wysuwa to strasznie przeszkadza. Więc lepiej zrobić że dopiero po kliknięciu okienko się wysunie :)

FB na czarne Tło 101alb.jpg

Edytowane przez Omєga *

Btw na jakie się tło na całym forum w końcu zgodziliście? Jaki styl? Bo się już w tym nie orientuję.

@EDIT czyli nic nie wiadomo dokładnie. Tylko żeby końcowy efekt nie był taki, że jest zlepek różnych rzeczy, a jak jeden styl

@EDIT2 Słabo te emoty wyglądają 2/10

Edytowane przez SzeregowiecPL

Szeregowiec na czarne, a przynajmniej jak siedzieli ostatnio przy robieniu to właśnie przy czarnym stylu.

Choć nie jestem do końca przekonana do niego ze względu np. na emotikony gdzie widać aktualnie białe "obramowania" itp.

Jakby ktoś nie zrozumiał~ mam na myśli takie białe obmawiania, gdzie większość emotikon tak będzie wyglądać.

ht5pzs.jpg

Edytowane przez Q♥een Besiałke

Pisałem przecież że nowy styl jest w trakcie tworzenia i tam będzie wszystko nowe(no znaczy prawie), więc po co temat? bezsensowne nabijanie posta, w edycji stylu napisałeś to samo więc.... 

Edytowane przez A3M
  • Like 1

Propozycje na forum, czy zmiana stylu? Bo z tego co widziałem temat EDYCJA STYLU jest nadal aktywny i kolega Omєga * wrzucił tam swoje propozycje. Rozumiem, że zaczynamy od nowa :). Tak naprawdę według mnie do przebudowy i przerobienia nie są tylko ikonki, ale również ogrom podkategorii w forach, których jest tutaj bardzo dużo według mnie nie potrzebnie rozbitych na mniejsze np. Hydepark. Dodatkowo bannery serwerowe też według mnie nie są potrzebne. Można zastanowić się najpierw nad logo i do tego dopracować ikony i resztę strony. Do tła dodałbym jakiś gradient, żeby nie było takie płaskie. 

• Like 1

Co wy na to?
Na górnym pasku można by jeszcze dodać IHOST / Kalendarz 

O wiele lepiej to wygląda niż  na tym pasku. Wygląda nowocześnie :D

pre_1437857378__09cef0.jpg

Edytowane przez Omєga *
  • Like 2

Co wy na to?

Na górnym pasku można by jeszcze dodać IHOST / Kalendarz 

O wiele lepiej to wygląda niż  na tym pasku. Wygląda nowocześnie :D

pre_1437857378__09cef0.jpg

Fajny pomysł :D wygląda to fajnie :)

mfDJw11.png

Proponuję, dodanie dwóch buttonów. - bezużytecznych ;x

Bezużytecznych ale według mnie lepiej będzie to wyglądać.

W środku buttonów byłaby ikonka podesłana przeze mnie i obok ikonki napis "Brak"

Ikonka: 

ttF6kxN.png ]

*Zmniejszona i odrobinę poprawiona przeze mnie  :ph34r:

• 2 tygodnie później...

//Czarny styl posiada niebieski + jako ikone działu. Więc można by dodać czarny + jako ikonki działów na białym forum.

f_icon.png

Jeżeli teraz będą prace nad białym stylem to oczywiście nowe tabelki + nowe buttony b85rrm.jpgPorozmawiam dziś z grafikiem może coś wykona.

Edytowane przez Omєga *
  • Like 1

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja propozycja została przyjęta.

Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności