Omega* 2 077 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Cześć Jako iż napisałem pełno propozycji odnośnie forum które rzucały się po działach postanowiłem wszystko zebrać do kupy i napisać to w tym temacie. Odświeżenie ikon działów . W ikonce mógłby znajdować się napis CSC Ikona działu TS3 wygląda tak . Co wy na to aby zamienić ją na Następną rzeczą są skróty. Również przydałoby się odświeżyć ikony --> Usunięcie z głównej strony a zamiast tego dodanie po boku ekranu oraz . Po najechaniu myszką na te ikony rozsuwają się. (Ikony na stałe przyklejone do strony) Dodanie nowego Loga na forum Usunąć i zamiast tego dodać Oczywiście tabelka w odpowiednim kolorze. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Pomysł dobry, odśwież to napewno w jakiś sposób forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Odświeżenie ikon działów . W ikonce mógłby znajdować się napis CSC Dobry pomysł, według mnie można by to wprowadzić, mnie się podoba. Ikona działu TS3 wygląda tak . Co wy na to aby zamienić ją na Następną rzeczą są skróty. Również przydałoby się odświeżyć ikony --> Co do ikony działu ts3 to moim zdaniem powinna być taka sama jak ikony innych działów żeby wszystko wyglądało tak samo, bo inaczej to będzie średnio wyglądało jak jeden dział będzie się różnił ikonami od reszty forum.. Odświeżyć odnośniki powiadasz? może dasz jakieś propozycje? bo inaczej to jest tylko puste gadanie nie prowadzące do niczego.. Usunięcie z głównej strony a zamiast tego dodanie po boku ekranu oraz . Po najechaniu myszką na te ikony rozsuwają się. (Ikony na stałe przyklejone do strony) Dodanie nowego Loga na forum Można by zrobić to z facebookiem, lecz mamy na stronie odnośnik do sklepu, więc ten pomysł ze sklepem raczej średni, a wręcz niepotrzebny. "dodanie loga na forum" - znowu brak konkretnych propozycji, tylko rzucone słowo na "wiatr" Usunąć i zamiast tego dodać Oczywiście tabelka w odpowiednim kolorze. Na nie,nie pasowałoby to do całokształtu forum.. Takie jest moje zdanie.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Czy ta opcja z facebookiem itd nie obciąży forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Czy ta opcja z facebookiem itd nie obciąży forum? Myślę że ta aktualna wtyczka bardziej obciąża niż ta co podałem. Lecz nie jestem pewien na 100 % Eviva problem jest w tym że nie jestem grafikiem. Lecz pisałem już z jednym profesjonalnym. Jeśli da jakieś projekty będę wstawiał tutaj. @Skrót do sklepu można by usunąć i dodać też taką wtyczkę jak fb Edytowane 23 Lipca 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Usunąć i zamiast tego dodać Oczywiście tabelka w odpowiednim kolorze. Wszystko okej, zawsze wprowadziłoby jakąś nowość i zmieniłoby wygląd jednak oprócz tego co zaznaczyłam wyżej, uważam, że to nie pasuje tutaj. Przynajmniej takie moje zdanie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 No ja jestem też na TAK ze wszystkim prócz tej ostatniej tabelki ze statystykami i jak ma być ten mikrofonik jako ikona przy ts, to niech bd w takich samych kolorach jak reszta ikon. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Patrząc na inne strony jeżeli się najedzie myszką to sie samo wysuwa to strasznie przeszkadza. Więc lepiej zrobić że dopiero po kliknięciu okienko się wysunie FB na czarne Tło Edytowane 23 Lipca 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Btw na jakie się tło na całym forum w końcu zgodziliście? Jaki styl? Bo się już w tym nie orientuję. @EDIT czyli nic nie wiadomo dokładnie. Tylko żeby końcowy efekt nie był taki, że jest zlepek różnych rzeczy, a jak jeden styl @EDIT2 Słabo te emoty wyglądają 2/10 Edytowane 23 Lipca 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Szeregowiec na czarne, a przynajmniej jak siedzieli ostatnio przy robieniu to właśnie przy czarnym stylu. Choć nie jestem do końca przekonana do niego ze względu np. na emotikony gdzie widać aktualnie białe "obramowania" itp. Jakby ktoś nie zrozumiał~ mam na myśli takie białe obmawiania, gdzie większość emotikon tak będzie wyglądać. Edytowane 23 Lipca 2015 przez Q♥een Besiałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Pisałem przecież że nowy styl jest w trakcie tworzenia i tam będzie wszystko nowe(no znaczy prawie), więc po co temat? bezsensowne nabijanie posta, w edycji stylu napisałeś to samo więc.... Edytowane 23 Lipca 2015 przez A3M 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAGFRAG 48 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Propozycje na forum, czy zmiana stylu? Bo z tego co widziałem temat EDYCJA STYLU jest nadal aktywny i kolega Omєga * wrzucił tam swoje propozycje. Rozumiem, że zaczynamy od nowa . Tak naprawdę według mnie do przebudowy i przerobienia nie są tylko ikonki, ale również ogrom podkategorii w forach, których jest tutaj bardzo dużo według mnie nie potrzebnie rozbitych na mniejsze np. Hydepark. Dodatkowo bannery serwerowe też według mnie nie są potrzebne. Można zastanowić się najpierw nad logo i do tego dopracować ikony i resztę strony. Do tła dodałbym jakiś gradient, żeby nie było takie płaskie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) Co wy na to?Na górnym pasku można by jeszcze dodać IHOST / Kalendarz O wiele lepiej to wygląda niż na tym pasku. Wygląda nowocześnie Edytowane 25 Lipca 2015 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Co wy na to? Na górnym pasku można by jeszcze dodać IHOST / Kalendarz O wiele lepiej to wygląda niż na tym pasku. Wygląda nowocześnie Fajny pomysł wygląda to fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Proponuję, dodanie dwóch buttonów. - bezużytecznych ;x Bezużytecznych ale według mnie lepiej będzie to wyglądać. W środku buttonów byłaby ikonka podesłana przeze mnie i obok ikonki napis "Brak" Ikonka: [ ] *Zmniejszona i odrobinę poprawiona przeze mnie :ph34r: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Edytowałem tabelkę, a emotki na SB zostaną niebawem zmienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) //Czarny styl posiada niebieski + jako ikone działu. Więc można by dodać czarny + jako ikonki działów na białym forum. Jeżeli teraz będą prace nad białym stylem to oczywiście nowe tabelki + nowe buttony Porozmawiam dziś z grafikiem może coś wykona. Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi