SinneE 30 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) 1. Nick:SinneE <3 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 18 4. Twój Gametrack (Link): http://http//www.gametracker.com/player/SinneE%20%3C3/31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-):http: //banid.pl/kto?to=0:1:64664501 6. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 7. Składka (Tak/Nie): Tak 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*:Bdb 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6:5/6 latek 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: po 18 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2-3h 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Chcialbym pomoc ekipie ktora juz jest, umiem rozroznic osobe grajaco czysto od cheata, gram dosc czesto i napewno przydam sie Edytowane 23 Lipca 2015 przez SinneE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeTroX 9 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 na TAK +ogarnięty +składka +amx +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 SinneE miał już admina, nie ma z nim problemów, kultura dobra i ogólnie same plusy. Obawiam się tylko, żeby nie było takiej sytuacji jak poprzednio (starsi gracze jak i admini wiedzą o co chodzi). Jednak ze względu na dużo plusów jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Jestem za okresem próbnym. + gt + wiek, + doświadczenie, + składka, + znajomość amx'a, - jesteś botem (to taki mały żarcik, na rozluźnienie) ;D Edytowane 23 Lipca 2015 przez SaS'owy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Na tak, bo.... To moja dupeczka Jest ogarnięty, nie stwarza zagrożenia ;D Lubi sobie popisać na u@ i zgłaszać nam cziterów Ym.... Pomocny, kulturalny i co najważniejsze jest dobrze grającym botem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Na tak - doświadczenie - staż - potrzeba adminów Mogłeś się trochę bardziej rozpisać w tym podaniu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuDzInn 7 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Jestem na tak: Gt Doświadczenie Amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seeya 5 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 same plusy, na tak trochę gejuch ale trudno xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Jestem na tak.Doswiadczenie, wiek, długo juz z nami jest, byl adminem, aktywny.Tylko, zeby sie sytuacja nie powtorzyła tak jak wyzej Kinga napisala -.-Pozdrawiam Hajssss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Na tak Rzadko bywam na serwerze, ale kiedy gram on zawsze jest, wydaje się ogarnięty. Posiada mikrofon oraz doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cynamon 0 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Jestem na NIE . Powód ? Wyzywa graczy od Debili , Idiotów , gówien itp jak go zabiją a to nie jest postawa godna ADMINA. Admin powinien dawać przykład a nie wyzywać jak robi to Sinne <3 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Chcialbym pomoc ekipie ktora juz jest, umiem rozroznic osobe grajaco czysto od cheata, gram dosc czesto i napewno przydam sie Nieźle siebie opisałeś, nie ma co ... Jestem za okresem próbnym, mimo plusów kultura nie powala. Mam nadzieje, że sytuacja (starsi gracze ffa wiedzą o czym mówię) się nie powtórzy Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternatywa 13 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Jestem na TAK : + Dobre GT + Wiek + Składka + Mikro Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigK4812 14 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Nie ma co pisać tylko przyjmować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Na tak -dużo gra - staż admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi