Intoksynato 0 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Wiek: 15 Kontakt (GG/e-mail/steam): GG/E-mail/PW Kiedy zaczynałeś grę w cs: 4 lata temu jakoś Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: No nawet mam bardzo dobre doświadczenie w tym :> Ile masz wolnego czasu?: 1-3h dziennie Dlaczego starasz się o to stanowisko?: A bo trochę brakuje do tego ludzi Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Kiedyś wh+aim ale stwierdziłem że to głupota Wymagania - 50 postów? Spełnione - 50 godzin na forum?: trochę brakuje - Minimum 15 lat: Spełnione - Minimum 2 miesiące na forum: Pare dni mi brakuje . Czas nie jest aż tak ważny ale grunt to to żeby wiedzieć jak wyglądają czity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Na tak można dać ci szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 NieZa krótko jestes zeby dac Ci prawa do amxx.25 dni to nie pare -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 dla mnie tez za krótko .. na nie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 - Brak wymagań- Nie brakuję osób, sam wszystko tak naprawdę jestem w stanie ogarnąć wystarczy popatrzeć na dział. - Nie masz czasu nawet na serwer na którym jesteś admem. nawet nie wiesz jakie są mapy i dlatego sądzę że nie ogarniesz.Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Mało czasu na forum. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinka 0 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jestem na nie :x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpikEr^ 0 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Na nie -za krótko na forum@UP: Jak piszecie że jesteście na nie to może byście uzasadnili ? -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi