Intoksynato 0 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Wiek: 15 Kontakt (GG/e-mail/steam): GG/E-mail/PW Kiedy zaczynałeś grę w cs: 4 lata temu jakoś Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: No nawet mam bardzo dobre doświadczenie w tym :> Ile masz wolnego czasu?: 1-3h dziennie Dlaczego starasz się o to stanowisko?: A bo trochę brakuje do tego ludzi Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Kiedyś wh+aim ale stwierdziłem że to głupota Wymagania - 50 postów? Spełnione - 50 godzin na forum?: trochę brakuje - Minimum 15 lat: Spełnione - Minimum 2 miesiące na forum: Pare dni mi brakuje . Czas nie jest aż tak ważny ale grunt to to żeby wiedzieć jak wyglądają czity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Na tak można dać ci szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 NieZa krótko jestes zeby dac Ci prawa do amxx.25 dni to nie pare -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 dla mnie tez za krótko .. na nie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 - Brak wymagań- Nie brakuję osób, sam wszystko tak naprawdę jestem w stanie ogarnąć wystarczy popatrzeć na dział. - Nie masz czasu nawet na serwer na którym jesteś admem. nawet nie wiesz jakie są mapy i dlatego sądzę że nie ogarniesz.Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Mało czasu na forum. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinka 0 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jestem na nie :x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpikEr^ 0 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Na nie -za krótko na forum@UP: Jak piszecie że jesteście na nie to może byście uzasadnili ? -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi