【HaNyS】 80 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Siemanko Pisze do was z prośbą o to aby byście mi doradzili jakie głosniki kupić ponieważ nie do końca się na tym znam sprzęt chcę do pcta kwota za którą chciałbym go kupić max 330zł, a więc tak dzisiaj tak zasiadłem i powiedziałem sobie że przyszła pora aby zmienić sprzęt audio, ten który używam ma już swoje lata i aktualnie gra 1 głosnik + subwoofer bo kolejnego nie można podłączyć bo coś z wejściem, ale mało z tym. Przeglądałem allegro i natrafiłem na to coś: http://allegro.pl/glosniki-2-1-genius-sw-g2-1-3000-gaming-wzmacniacz-i5349582394.htmlpoczytałem poczytałem i wywnioskowałem że chyba to nie najgorszy sprzęt tak minimalnie ? Czekam na wasze propozycje, z góry Dziękuje! :tongue2: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Opisz dokładniej trochę swój problem, bo skąd mamy wiedzieć ile głosników chcesz. Ps. większej czcionki nie dało się wrzucić? 2:0 2:1 4:1 5:1 7:1 + Napisz jaką posiadasz kartę dźwiękową Edytowane 24 Lipca 2015 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Mam te głośniki i jestem zadowolony, dobry bass i jakość dźwięku. Niesamowicie przydatny jest oddzielny wzmacniacz, do którego możesz podłączyć słuchawki i mikrofon. Ogólnie cieszę się, że je kupiłem, jednak poczekaj jeszcze na opinie pozostałych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Kolega ma kartę 2/4/5.1/7.1 czyli max. Praktycznie każde głośniki będą działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Opisz dokładniej trochę swój problem, bo skąd mamy wiedzieć ile głosników chcesz. Ps. większej czcionki nie dało się wrzucić? 2:0 2:1 4:1 5:1 7:1 + Napisz jaką posiadasz kartę dźwiękową Przepraszam za czcionkę, co do głośników to muszę pogadać z brackikiem nad 5.1 bo nie mam też za dużego pokoju aby wszystkie te głośniki wrzucić, a jak nie 5.1 to 2:1 myśle, moja karta to: Realtek High Definition Audio. Czyli tak jak napisał Szeregowiec powyżej Edytowane 24 Lipca 2015 przez SaTiV.╰_╯ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Można zamknąć zastanowiłem się i zakupuje te Geniusy które pokazałem w 1 poście. Dziękuje za propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi