Skocz do zawartości

Sprzęt Audio

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko ;) Pisze do was z prośbą o to aby byście mi doradzili jakie głosniki kupić ponieważ nie do końca się na tym znam sprzęt chcę do pcta kwota za którą chciałbym go kupić max 330zł, a więc tak dzisiaj tak zasiadłem i powiedziałem sobie że przyszła pora aby zmienić sprzęt audio, ten który używam ma już swoje lata i aktualnie gra 1 głosnik + subwoofer bo kolejnego nie można podłączyć bo coś z wejściem, ale mało z tym. Przeglądałem allegro i natrafiłem na to coś: http://allegro.pl/glosniki-2-1-genius-sw-g2-1-3000-gaming-wzmacniacz-i5349582394.htmlpoczytałem poczytałem i wywnioskowałem że chyba to nie najgorszy sprzęt tak minimalnie :D? Czekam na wasze propozycje, z góry Dziękuje!  :tongue2:  

• Like 1

Opisz dokładniej trochę swój problem, bo skąd mamy wiedzieć ile głosników chcesz.

Ps. większej czcionki nie dało się wrzucić?

2:0

2:1

4:1

5:1

7:1 
+ Napisz jaką posiadasz kartę dźwiękową

Edytowane przez Destroyer

Mam te głośniki i jestem zadowolony, dobry bass i jakość dźwięku. Niesamowicie przydatny jest oddzielny wzmacniacz, do którego możesz podłączyć słuchawki i mikrofon. Ogólnie cieszę się, że je kupiłem, jednak poczekaj jeszcze na opinie pozostałych :)

• Like 1

Opisz dokładniej trochę swój problem, bo skąd mamy wiedzieć ile głosników chcesz.

Ps. większej czcionki nie dało się wrzucić?

2:0

2:1

4:1

5:1

7:1 

+ Napisz jaką posiadasz kartę dźwiękową

Przepraszam za czcionkę, co do głośników to muszę pogadać z brackikiem nad 5.1 bo nie mam też za dużego pokoju aby wszystkie te głośniki wrzucić, a jak nie 5.1 to 2:1 myśle, moja karta to: Realtek High Definition Audio. Czyli tak jak napisał Szeregowiec powyżej :D

Edytowane przez SaTiV.╰_╯
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności