seeya 5 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Nie wiem czy powinienem zakładać ten temat, byłem przez pare dni mocno zalatany i nie zdążyłem wypowiedzieć się w temacie. Co do skargi upomnienie przyjme, ale jak już coś piszesz na przyszłość to pisz tak jak było (wszystko jest na hltv), a mianowicie tak się składa, że siedziałem na spectcie i nie ukrywając Cię sprawdzałem, oglądałem Cię z 3 rundy, za każdym razem grałeś awke i nie wychodziłeś z respa, po podłożeniu paki przez tt (sprostowanie, nie było ich 6:)) nic sobie z tego nie zrobiłeś, więc dałem slaya. Nie widziałem problemu z próba ugrania tego , a jeśli chcesz sobie postać i postrzelać to nie wiem co mogę Ci zaproponować, strzelnice? pozdrawiam Edytowane 24 Lipca 2015 przez seeya 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Przejrzałem demko jeszcze. Ja to bym kicknął za samo stanie na teksturach przez 2 rundy. Kick był również za kulturę, to nie wiem czy to mislick admina czy James napisał coś na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seeya 5 Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) o ile dobrze pamiętam najpierw po paru ostrzeżeniach go zgładziłem a potem poszedł kick za kulturke bo sie lekko zbulwersowł Edytowane 24 Lipca 2015 przez seeya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi