seeya 5 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Nie wiem czy powinienem zakładać ten temat, byłem przez pare dni mocno zalatany i nie zdążyłem wypowiedzieć się w temacie. Co do skargi upomnienie przyjme, ale jak już coś piszesz na przyszłość to pisz tak jak było (wszystko jest na hltv), a mianowicie tak się składa, że siedziałem na spectcie i nie ukrywając Cię sprawdzałem, oglądałem Cię z 3 rundy, za każdym razem grałeś awke i nie wychodziłeś z respa, po podłożeniu paki przez tt (sprostowanie, nie było ich 6:)) nic sobie z tego nie zrobiłeś, więc dałem slaya. Nie widziałem problemu z próba ugrania tego , a jeśli chcesz sobie postać i postrzelać to nie wiem co mogę Ci zaproponować, strzelnice? pozdrawiam Edytowane 24 Lipca 2015 przez seeya 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Przejrzałem demko jeszcze. Ja to bym kicknął za samo stanie na teksturach przez 2 rundy. Kick był również za kulturę, to nie wiem czy to mislick admina czy James napisał coś na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seeya 5 Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) o ile dobrze pamiętam najpierw po paru ostrzeżeniach go zgładziłem a potem poszedł kick za kulturke bo sie lekko zbulwersowł Edytowane 24 Lipca 2015 przez seeya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi