Virex 0 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) 1. Nick: Virex|Meister 2. Imię: Wiktor 3. Wiek: 14 4. Znajomość Smx: Dobre 5. Mikrofon: Tak 6. Składka: Tak (Jak bedzie trzeba dopłace więcej) 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/329147 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem otwartym i miłym człowiekiem.Bardzo często gram w cs (codziennie). Interesuje sie koszykówką. Dobrze sie dogaduje z większością adminów. Chciałbym dostać admina, ponieważ gram często w nocy i nie ma wtedy żadnego admina a ludzi nadal jest dużo i potrzebna jest wtedy jakaś kontrola. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_1:0:117034639 , 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1 - 2 - 3 godziny 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: W wakacje od rana | Rok szkolny po 16.00 - 17.00 12. Staż w grze counter strike Global Offensive: Na moim starym koncie około 400godzin na tym 300godzin 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Nie byłem chce spróbować.Pozdrawiam Virex Edytowane 24 Lipca 2015 przez Virex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Na NIE: - Wiek o wiele mniejszy niż w wymaganiach - Nie rozpisałeś się za bardzo w punkcie 8, podanie nie przekonujące - Ja widzę tylko aktualne konto jest na nim lekko ponad 300, lecz 117 w ostatnich 2 tyg. Nie jestem pewien czy tych godzin nie nabijasz po prostu. Tak czy siak staż mały. - W porównaniu do innych ludzi ile mają godzin spędzonych na serwerze to twoje gameme nie jest wcale takie wybitne - Konto dla podania - Brak aktywności na forum - Nie masz wymaganych 10 sensownych postów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Masz niedawnego bana za branie ak, co dla mnie z góry oznacza przekreślenie. Konto dla podania, zero aktywności w sprawach DR. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warna /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi