aniol860 0 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 1. Nick: aniol860 2. Imię: karol 3. Wiek: 15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 5/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie): TAK 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/aniol860/193.33.176.64:27015/ 8.Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem pomysłowy ambitny pomocny i jestem prawie cały dzień na servie a dlaczego akurat ja nwm bo jestem pomocny znam komendy i znam prawie wszyskich 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie niestety 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 5-9h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Jak jestem w domu to cały boży dzień a jestem prawie zawsze 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Jestem na tak. ~ W kazdy dzien go widze na serwerze. ~ Mikrofon ~ Składka Tylko masz chyba warna co dostałes w ostatnim podaniu to wez go odrób. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Nie wiem, nie wiem. Z jednej strony widać, że Ci zależy i się nie łatwo poddajesz więc można dać Ci szanse na okres próbny ale zacznij przesiadywać na forum.To jest tak samo ważne jak siedzenie na serwerze moim zdaniem. Spełniasz wymagania, ale nie jestem pewny czy sobie poradzisz. Więc wyżej jak wyżej napisałem, okres próbny pasowałby najbardziej. _________________________________ Widzisz jak prędko można zamknąć swoje podanie? "Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ)" Edytowane 24 Lipca 2015 przez ★ ShadyJMSV ★ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol860 0 Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol860 0 Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 wzruszyłem sie :sweeeet: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 23. Zakaz wypowiadania się we własnych podaniach [1warn i zamknięcie tematu] Podanie odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi