L@NdryN3K 28 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) Skoro prywatna rozmowa nie odniosla skutku pisze na forumTo co zostalo zrobione z ta klasa jest smieszne byle pomylka powoduje smierc gracza a wczoraj dostalem bana za liczbe samobojstwto ze niektorzy gracze nie potrafia sobie poradzic z tak klasa to nie moja wina(moze naucza sie grac zespolowo)Majun ja rozumiem ze chcesz byc najlepszy ale daj innym grac klasami ktore lubia ja nie placze o Twojego pulkownikaQuoth sam brales udzial przy poprawie klas a teraz placzesz o demo bo nie potrafisz sobie poradzic?A Ty Zjem Cie zanim wprowadzisz zmiany moze bys wysluchal najpierw wszystkich stron bo przez takie decyzje serwer tylko ucierpiProsze wrocic na nowo standard w dynamicie (200 dmg + 0.5 Int) jesli nie to usuwaj ta klase a ja chce level w innej i nie interesuje mnie jak to zrobisz Edytowane 25 Lipca 2015 przez L@NdryN3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 A może żeby nie płakali dać 150dmg podstawowe i 0,5dmg od 1 inta? dajmy na to ze klasa miała by 150 inta max wtedy masz jakieś 225dmg to było by lepsze niż że samo cie to zabija postawisz jedno i nie zdążysz odejść i już musisz czekać aż runda się skończy lub można dać nawet że na max inta zabija nawet pułkownika czyli 285hp bo jak grało dużo tych klas to teraz grają wsparciem a że landryn ma duży lvl to da sobie max inta i będzie miał to co miał przed znerfieniem klasy a 1 lvl które lecą na fragi będą miały problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Halo halo, wcześniej nie zauważyłem tego posta ale widzę, że jest mowa o mnie. Może najpierw zapytaj mnie czy coś wypowiadałem się na temat zmiany tej klasy a potem oskarżaj publicznie to tak na przyszłość .Nie miałem udziału ani słowa co do znerfienia tej klasy, i nie, mi ta klasa nie przeszkadza jak i nie przeszkadzała bo potrafię sobie z nią poradzić. I nie wiem skąd wziąłeś słowo płacz, bo jestem ciekawy czy kiedyś usłyszałeś jak "płakałem" na serwerze bo to zabawne xDD Jedyna klasa w jakiej się wypowiedziałem to Wsparcie gdyż przed wczytaniem lvl na 1 runde Oneshotuje każdego jak i później ma 2 rakietki po 180 gdzie nimi może wyciąć 2 rakietami cały team + jak gra tym ostatnio pól serwa to jest coraz ciekawiej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quoth 22 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Ja potrafię sobie poradzić z tą klasą, problem leży w tym, że ludzie grają ją troszkę inaczej, niż myślałem (Sami wbiegają niczym komandos w przeciwnika, i detonuja bombe na pół sekundy po opuszczeniu tyłka, a z nożem komandosa ta klasa była za mocna.) Jeżeli ludzie chcą to dalej robić, to mogą. (W przypadku 1.6 była klasa która sama siebie detonowała i zabijała ludzi wokół.) Ewentualnie jeżeli tak bardzo ci zależy na tej klasie, można zrobić coś w stylu na maksymalnej wytrzymce dynamit cie już nie zabija po detonacji typu kamikadze, a wytrzymka przyda się i nie tylko do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L@NdryN3K 28 Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 To ze ludzie podchwycili moja stylowe gry to nie moja wina trzeba bylo o tym pomyslec zawczasuMajun nie pisalbym o Tobie gdybym nie pytal ludzi kto narzekal na ta klase a miedzy innymi padl Twoj nick ja Cie nie oskarzam o nerwienie problem lezy gdzie indziej brak przeplywu informacji pomiedzy stronami i podejmowanie pochopnie decyzji to odnosi sie do poniektorych i po mooim powrocie z Polski trzeba bedzie zebrac sie na tsie i pewne rzeczy ustalic a Ty Quoth na przyszlosc konsultuj pierw sie z innymi adminami a nie uszczesliwiaj ludzi na sile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) Jak wrócisz z Polski to na spokojnie pogadamy, nie widzę sensu w wykłócaniu się na forum. A jeżeli ludzie z serwera nie rozróżniają wypowiedzenia się na temat danej klasy co o niej sądzę a jak to ująłeś narzekaniem to już nie jest moja wina, z resztą statystyki na GameMe nie kłamią dobrze wiesz, że większego problemu z zabiciem owych graczy Demolitions nie miałem xD Edytowane 25 Lipca 2015 przez MajuN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L@NdryN3K 28 Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Majun ja sie przeciez nie kloce z Toba ja chce zeby posluchac mojej rady co do demolitiona i to wszystko nie chce rezzygnowac z tej klasy bo sporo czasu i pracy w nia wlozylem ale niektorzy tego nie widza sam wiesz ze gram rzadko i musze jakos nadrabiac aczkolwiek nasze pojedynki zawsze sa emocjonujace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi