Jockerek 78 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) Nick: `J0c|<err0 1Powód rezygnacji: Brak czasu, ogromny ping/lagi.Coś od siebie: Chciałem pozdrowić całą ekipe ODD2 jako społeczność. Grałem na tym serwerze dość sporo, wiele spin było z graczami/adminami. Chce także pozdrowić każdego z osobna (nie będę wymieniać nicków abym nie zapomniał o nikim:))Z fartem @Edit: Sory za zawracanie dupy, jednak moje lagi po zmianie CFGu przestały istnieć. A z czasem jakoś sobie poradzę. Więc jeśli to nie kłopot to proszę o zamknięcie tematu i nie zwracanie uwagi na to co napisałem. Edytowane 25 Lipca 2015 przez Jockerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Czesc Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Elo i powodzenia bocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi