cianek 85 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 1. Nick: Mlody_Desperados_2. Imię: Krystian3. Wiek:154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 4/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka (Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Mlody_Desperados_/193.33.176.143:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Cześć mam na imię Krystian, teraz będę uczęszczał do klasy 3 gimnazjum. Jestem rozgarniętą i pomocną osobą. Dużo osób mnie kojarzy z serwera.Chcę żeby serwer się rozwijał. Gdy często nie ma admina na serwerze dużo osób nie przestrzega regulaminu np.(skracają, przeklinają). Atmosfera na serwerze robi się nie przyjemna, dlatego składam podanie by na serwerze zapanował spokój. Mam nadzieję że moje podanie będzie rozpatrzone pozytywnie.9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-4 godziny. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):W dni robocze od 15 do 21, a w weekendy od 12 do 22. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4-5 lat.13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Nie byłem. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Za okresem próbnym -wiek + -GT + -staż + -amx - ale szybko się uczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Na nie, lami nie umie grać, bot A tak na serio +GT -amx Czyli na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avarone/eddd 1 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) Na TAK: -Dobry GT -Pomaga nowym graczom -staż -amx Lecz na kulture bym nie liczyl Edytowane 25 Lipca 2015 przez Avarone/eddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 okres próbny jak najbardziej +GT +staż +składka +mikro amx łatwe 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternatywa 13 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Za okresem próbnym + GT - AMX Oraz popraw aktywność na forum Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Mlodziak masz ode mnie TAK. ~ GT ~ Wiek ~ Mikrofon Co do kultury to pewnie jest tak samo jak ze mną xd jesli nikt do niego nie zaczyna to nie obraza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 ty na admina ?? HAHA smieszny jesteś HAHAH Nie no żartuje oczywiście ze tak Powody UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek. 14 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 NA TAK GT+ Składka+ Mikrofon+ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetka 12 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Pfffff ;3 a masz szansę dajcie mu okres próbny Grasz w miarę często Kultura no mam nadzieję że się poprawi ;D A no i na forum zaglądaj 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Ja jestem na tak. Pomocny, dziś mi dość, dość pomógł, nie tylko dziś , kulturę popraw, godzinki masz w miarę okej, głosy przeważają na "TAK" Zapraszam PW . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi