NeTroX 9 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) 1. Nick:NeTroX [t] 2. Imię:Kamil 3. Wiek:16 (za kilka msc 17 ) 4. Twój Gametrack (Link):http://www.gametracker.com/server_info/31.186.82.184:27691/top_players/?query=Netrox+%5Bt%5D 5. Twój Banid (Link/-):http://banid.pl/pub?liczne=STEAM_0%3A1%3A110757281 6. Mikrofon (Tak/Nie):Tak 7. Składka (Tak/Nie):Nie 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*:bdb 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6:3-4 lata 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?:wakacje więc nie mam stałych godzin , ale zazwyczaj po południu po 13 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?-4 do 5 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imie Kamil Interesuje się E-sportem (szczególnie CS:GO ) a także pogrywam w lol'a. Posiadałem admina rok , należałem do UBTeam (nauczyłem się odróżniać czitów ) . Dlaczego ja ?? Często jak gram to nie ma admina lub jest 1 , który wszystkiego nie ogarnie , więc moge mu pomóc . Dzieki za opinie i pozdrawiam [odpowiedż na komenarze] -Alternatywa - wiek wymagany to 16 więc to chyba spełniam Edytowane 26 Lipca 2015 przez NeTroX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 3-4 do 5 rozumiem, że godzin ? Bo jeśli tak to Twoje GT tego nie pokazuje w ciągu tego tygodnia najwięcej byłeś 88 minut czyli w przybliżeniu 1,5 godziny, w ciągu miesiąca pare dni ci się tak urwało i grałeś po jakieś 2,5 godziny. Składki nie ma, co jest minusem. Do 30 wymaganych godzin brakuje Ci w zaokrągleniu jednej xD ale to pewnie nadrobisz. TWoimi plusami, które możemy wyczytać z podania są znajomośc amx oraz posiadanie mikforonu. Po zastanowieniu za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternatywa 13 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Jestem na nie : - Mało grasz - Brak składki - Wiek Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Na nie: -Składka -GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 W sumie ja bym Ci dała szanse. z serwera Cie kojarzę, jesteś kulturalny. Oczywiście masz kilka minusów jak pisał Koala. Jesli chodzi o składke, 11.03 to nie jest tak dużo na jednorazową składke możesz dasz rade to zmienić? Jestem za okresem próbnym jak na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Jestem na nie. -składka -mało grasz Nie wiem co ostatnio jest za moda przyjmowania każdego admina. Aktywnych "starszych" adminów jest wystarczająco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cynamon 0 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Jestem na tak ogarniety chłopak . PS TaQ ty nie decydujesz o tym kiedy jest i ile potrzeba adminów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Jestem na NIE.Uważam że jest już sporo adminów. Edytowane 29 Lipca 2015 przez DuNg3()N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigK4812 14 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Jestem na nie @EDIT Nie wiem przez co rozumieją gracze aktywni admini czy admin musi być na serwerze żeby być aktywnym ile jest graczy steamowych na serwerze zawsze jak nie dr.hajs, TaQ czy ja dostaje zgłoszenie poprzez steam i natychmiastowo wchodzimy na serwer adminów jest wystarczająco Edytowane 27 Lipca 2015 przez BigK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Na nie, jesteś mało aktywnym graczem na serwerze, a piszesz że poświęcasz 3/4/5 godzin na serwerze, nie widać uwierz. 12 punkt mnie nie przekonuje, a myślę że to jest punkt istotny.@DuNg3()N Jeżeli byłaby wystarczająca ilość adminów na tym stanowisku rekrutacja na pewno byłaby zamknięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr7 0 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Spora liczba osób nie jest za daniem Ci szansy. W podaniu napisałeś, że mógłbyś poświęcać 3-4 do 5 godzin. Twój gametrack odkąd napisałeś podanie wygląda tak:Niedziela - 0minut, Poniedziałek - 22minuty, Wtorek - 62 minuty, Środa - 0 minut. Nie nadawałabyś się teraz na admina skoro tak krótko siedzisz na serwerze. Zapraszam jak zwiększy się Twoja aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi