Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam, kolejną wytypowaną osobą została Q♥een Besiałke Czas na zadawanie pytań macie do 31.07.2015r Czas start :PP 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 No to zacznę (mogę co? xD) [P] Dlaczego mnie lubisz? [P] Jak to jest opiekować się serwerem cs:go? [P] Masz jakieś zwierzątko? a jeśli tak to jak się wabi? [P] Ile masz wzrostu? [P] Podasz nicki pięciu osób, które najbardziej lubisz (z sieci)? [P] Co cię irytuje? [P] Kolor oczu? [P] Uprawiasz jakiś sport? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 [P] Jak poznałaś naszą sieć? Skąd taki pomysł na nick? Skąd jesteś? Co z kanałem na YT?Czy miałaś okazję kręcić z jakimś bardziej znanym YT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) [P] Kiedy gramy w szachy XDDDDD ? :69: :devilred: [P] Czemu męczymy to dd2 cały czas ;/ ? [P] Kiedy spadniesz do swojej prawdziwej rangi? :devilred: :devilred: [P] Dlaczego mokotów a nie jakaś lepsza dzielnica (np bielany <3) ? [P] Czemu wszyscy śmiali się z tego, że byłem skyfallem XD? [P] W wakacje pewnie często pod poniatem co? [P] Często imprezujesz? :devilred: [P] Czemu jesteś bombermanką? :hahaa3: :kijem: Edytowane 29 Lipca 2015 przez ℓυкαѕнн ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Ejj co z wami? Zadawać pytania raz raz no chyba, że nie chcecie dać koleżance za dużo do odpowiadania ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) [P] Co lubisz robić? [P] Masz zwierzątko? Jeśli tak to jakie i czy lubisz się nim zajmować. [P] Jak trafiłaś na tą sieć? [P] Jak masz na imię? xD [P] Gdzie mieszkasz? [P] Jaki masz kolor oczu? [P] Jakie masz hobby? [P] Lubisz motocykle? Edytowane 28 Lipca 2015 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 [P] Gdybyś miała mieć tatuaż to gdzie i jaki?[P] Jesteś osobą pracowitą?[P] Wolisz przejmować inicjatywę czy poddawać się zaleceniom innych?[P] Jaki masz telefon?[P] Ulubiony kolor?[P] Jaki jest twój styl ubierania?[P] Ulubiona część garderoby to...?[P] Jesteś marzycielką czy twardo stąpasz po ziemi? [P] Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 15 lat? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 [P] - Kto jest twoim ulubionym filmowym złym charakterem? - Co uważasz za swoje największe osiągnięcie? - Co Cię denerwuje w chłopakach? - Czy jest cos czego nie lubisz? - 3 reczy ktore nie powinny istniec na swiecie to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 [P] Co z różami? [P] Czemu lubisz czarne oliwki? [P] Zjesz w końcu wątróbkę? [P] Posprzątałaś ten popcorn, który Ci wypadł w kinie? [P] Kiedy Global? [P] Ile masz w łapie? [P] Pomożesz mi zwiedzić Warszawę? [P] Czemu ciągle jesz w maku? [P] Na Hitmanie znowu zrobisz syf w kinie? [P] Co z prywatnym tańcem? [P] Kupiłaś sobie już ten ściągacz nadgarstka? [P] Kiedy gramy w MAJNCRAFT? [P] Ty, ja i "plaża" w WWA, co o tym sądzisz? [P] Czemu jesteś taką niezdarą? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Czekamy na odpowiedzi maksymalnie do 2.08.2015 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi