Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam, kolejną wytypowaną osobą została Q♥een Besiałke Czas na zadawanie pytań macie do 31.07.2015r Czas start :PP 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 No to zacznę (mogę co? xD) [P] Dlaczego mnie lubisz? [P] Jak to jest opiekować się serwerem cs:go? [P] Masz jakieś zwierzątko? a jeśli tak to jak się wabi? [P] Ile masz wzrostu? [P] Podasz nicki pięciu osób, które najbardziej lubisz (z sieci)? [P] Co cię irytuje? [P] Kolor oczu? [P] Uprawiasz jakiś sport? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 [P] Jak poznałaś naszą sieć? Skąd taki pomysł na nick? Skąd jesteś? Co z kanałem na YT?Czy miałaś okazję kręcić z jakimś bardziej znanym YT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rewoX* Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) [P] Kiedy gramy w szachy XDDDDD ? :69: :devilred: [P] Czemu męczymy to dd2 cały czas ;/ ? [P] Kiedy spadniesz do swojej prawdziwej rangi? :devilred: :devilred: [P] Dlaczego mokotów a nie jakaś lepsza dzielnica (np bielany <3) ? [P] Czemu wszyscy śmiali się z tego, że byłem skyfallem XD? [P] W wakacje pewnie często pod poniatem co? [P] Często imprezujesz? :devilred: [P] Czemu jesteś bombermanką? :hahaa3: :kijem: Edytowane 29 Lipca 2015 przez ℓυкαѕнн ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Ejj co z wami? Zadawać pytania raz raz no chyba, że nie chcecie dać koleżance za dużo do odpowiadania ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) [P] Co lubisz robić? [P] Masz zwierzątko? Jeśli tak to jakie i czy lubisz się nim zajmować. [P] Jak trafiłaś na tą sieć? [P] Jak masz na imię? xD [P] Gdzie mieszkasz? [P] Jaki masz kolor oczu? [P] Jakie masz hobby? [P] Lubisz motocykle? Edytowane 28 Lipca 2015 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 245 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 [P] Gdybyś miała mieć tatuaż to gdzie i jaki?[P] Jesteś osobą pracowitą?[P] Wolisz przejmować inicjatywę czy poddawać się zaleceniom innych?[P] Jaki masz telefon?[P] Ulubiony kolor?[P] Jaki jest twój styl ubierania?[P] Ulubiona część garderoby to...?[P] Jesteś marzycielką czy twardo stąpasz po ziemi? [P] Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 15 lat? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 [P] - Kto jest twoim ulubionym filmowym złym charakterem? - Co uważasz za swoje największe osiągnięcie? - Co Cię denerwuje w chłopakach? - Czy jest cos czego nie lubisz? - 3 reczy ktore nie powinny istniec na swiecie to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 30 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 [P] Co z różami? [P] Czemu lubisz czarne oliwki? [P] Zjesz w końcu wątróbkę? [P] Posprzątałaś ten popcorn, który Ci wypadł w kinie? [P] Kiedy Global? [P] Ile masz w łapie? [P] Pomożesz mi zwiedzić Warszawę? [P] Czemu ciągle jesz w maku? [P] Na Hitmanie znowu zrobisz syf w kinie? [P] Co z prywatnym tańcem? [P] Kupiłaś sobie już ten ściągacz nadgarstka? [P] Kiedy gramy w MAJNCRAFT? [P] Ty, ja i "plaża" w WWA, co o tym sądzisz? [P] Czemu jesteś taką niezdarą? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Czekamy na odpowiedzi maksymalnie do 2.08.2015 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi