sandr0 59 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Dzięki strafe-walkowi chodzimy o wiele szybciej. Ja często używam strafe-walka bo się naprawde przydaje. Przejdźmy do rzeczy. Więc Aby zrobić strafe-walk, Nie chodzimy sobie normalnie i spamujemy jakiś klawisz. To proste! Zależy w którą stronę idziecie, naciskacie inny klawisz Naciskamy klawisze W i D (albo A) I skręcamy myszkę o 45° w kierunku którym chcemy iść Jeżeli chcemy iść w lewo naciskamy klawisze W i D i skręcamy myszkę w lewo o 45° W prawo tak samo tylko wszystko na odwrót, Czyli naciskamy W i A i skręcamy myszkę w prawo. (Strafe walk działa jak ma się więcej niż 0 kondycji) To był zwykły strafe-walk, A co gdyby można było dodać normalnego strafe? Osiągniemy prędkość ledwo 2x kondycji jakiej macie Więc kiedy osiągniemy wysoką prędkość w strafe-walku Skaczemy i kiedy chodziliśmy w lewo, zmieniasz klawisze na W i A a myszką skręcamy w prawo Tak samo jak w lewo Wtedy przy strafie mamy szansę aby zobaczyć co jest przed nami. Można do strafe dodać auto bunny hopa jeżeli ktoś ma vipa. A jeżeli nie ma vipa, trzeba robić manualnie. Aby skręcać strafe walkiem skręcacie myszką w lewo, lub prawo. Mam nadzieje że pomogłem i myślę że będziecie o wiele szybsi od wroga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamek Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi