Machwes 192 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Witam. Chciałbym wam przedstawić "Nowy Sezon" serwera DeathRun 1.6, chciałbym żebyście pod tym tematem pisali wszelkie uwagi (Sensowne), oraz pomysły . Reset miał się odbyć kilka dni temu, ale z powodu różnych przyczyn, przy tym mojego zaniedbania serwera, za co szczerze przepraszam, odbędzie się we Wtorek/Środę. Na wstępie też chcę powiedzieć, że serwer przez jakiś czas będzie nieczynny(maksymalnie 3/8 godzin, bądź do środy), po to aby przygotować na nim wszystko na nowy sezon , wykryć i pozbyć się wszelkich bugów itp. Teraz podam prawdopodobny opis nowego Deathrun'a: Premium za 11,07 zł. Klasa: Samuraj STATYSTYKI: Zdrowie: 60 Wytrzymałość: 60 Kondycja: 60 Obrażenia: 60 Grawitacja: 60 Opis klasy: 1/3 na odrodzenie, 3 skoki Premium 11,07zł. Można dać za więcej, bo ta klasa jest jedną z najlepszych. Klasa: Wiedźmin STATYSTYKI: Zdrowie: 60 Wytrzymałość: 30 Kondycja: 60 Obrażenia: 30 Grawitacja: 30 Opis klasy: 1/3 na natychmiastowe zabicie(PPM), 2 skoki, jedna apteczka (100HP). Premium 7,38zł. Klasa: Pterodaktyl STATYSTYKI: Zdrowie: 30 Wytrzymałość: 30 Kondycja: 100 Obrażenia: 80 Grawitacja: 250 Opis klasy: ½ na odrodzenie, mniejsza grawitacja, Long Jump co 5sek. ZWYKŁE Klasa: GhostRider STATYSTYKI: Zdrowie: 10 Wytrzymałość: 0 Kondycja: -50 Obrażenia: 5 Grawitacja: 10 Opis Klasy: Posiada dodatkowy skok. Klasa: Supernatural STATYSTYKI: Zdrowie: 10 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 5 Obrażenia: 10 Grawitacja: 35 Opis klasy: 1/8 na natychmiastowe zabicie (PPM), 2 apteczki Klasa: LordVoldemort STATYSTYKI: Zdrowie: 10 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 0 Obrażenia: 20 Grawitacja: 10 Opis klasy: Long jump co 3sek. Klasa: Mściciel STATYSTYKI: Zdrowie: 5 Wytrzymałość: 0 Kondycja: 0 Obrażenia: 60 Grawitacja: 0 Opis klasy: Posiada jedna apteczke. Klasa: OptimusPrim (Od poziomu 601) STATYSTYKI: Zdrowie: 10 Wytrzymałość: 20 Kondycja: 0 Obrażenia: 20 Grawitacja: 20 Opis klasy: Dodatkowy skok, niewidzialność na nożu (20/255). Klasa: NumerCztery (Od poziomu 1000) STATYSTYKI: Zdrowie: 30 Wytrzymałość: 20 Kondycja: 20 Obrażenia: 50 Grawitacja: 50 Opis klasy: Dodatkowy skok, long jump co 3 sek. Za osiągnięcie poziomu Gracz dostaje 2 „punkty osiągnięć” Maksymalne statystyki- 400 + Bonusy od klas np.: -Zdrowie max 400 + bonus klasy 30 = 430. 1 pkt. Hp = 2pkt. zdrowia. Staty: Zdrowie max 400 1pkt=2hp Wytrzymałość max 400. Kondycja max 400, przy 400pkt gracz biegnie 800jednostek/sekundę (standard to 250jednostek/sekundę) Obrażenia max 400 1pkt= +0.5dmg Grawitacja max 400 1pkt= o jeden mniejsza grawitacja. VIP: 100 AP co runde 2000$ co runde 1 HE co runde 1 SG co runde Wiecej pieniedzy (maksymalnie 30000$) TMP w CT, MAC-10 w TT Dodatkowy exp za zabojstwo ( 2500 - HS | 1500 - Normalne ) VIP widoczny na liscie /vips Prefix przed nickiem Przywitanie gdy wchodzi na serwer Skin noza 5% na respawn po zabiciu Cena vipa: 11.07. EXP: -Za zabicie: 2000 -Za wygraną rundę: 500 -Za zadanie 20 obrażeń: 5 -Maksymalny poziom 1000. Edytowane 27 Lipca 2015 przez Machwes 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 410 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 ~Według mnie -Klasa pterodktyl jako premka powinna mieć long jump co 3 s a nie 5 poniewaz klasa zwykła Lordvoltdemort ma co 3 s long jumpa. więć nie będzię zbyt dużo chętnych do jej kupna bo 1/2 na odrodzenie a na zwykłej można pozbierać troche pieniędzy i masz już respawn -Klasa Supernatural(zwykła) ma 1/8 z knife (ppm) oraz 2 apteczki więc w porównaniu do klasy mściciel która ma 1 apteczkie nikt nie będzie ją grał ponieważ klasa supernatural jest 2x lepsza więć proponował bym dodać w mścicielu dodtakowy skok/long jump co 4s lub zwięszkyć grawitacje i kondycje z czego odjąć kilka pkt. z obrażeń -Klasa Optimus Prim (601 lvl) cięzko będzie zobaczyć ta osobę która ją gra wiem jak to jest bo już nie raz widziałem gracza z widocznością 20/255 np. z cod moda 2k1 do tego jeszcze niektóre "ciemne mapy" takie jak green_h czy bhopz więć proponowałbym zmniejszyć tą niewidzialność do 30/255 Reszta jest ok.To tyle z moich propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Co do Pterodaktyla, zobacz na statystyki . Co do reszty (Supernatural i Mściciel) zobaczę co da się z tym zrobić . OptimusPrim- ma być rekompensatą za długie dni gry . Exp będzie mniejszy, więc wiesz... Edytowane 27 Lipca 2015 przez Machwes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Czyli max lv 1k Natomiast, klasy są wykokszone co niektóre Samuraj niech statystyki będą co 40 Pterodaktyl, bez odrodzenia, klasa moze być ghost rider, staty kondy -10, 50 za dużo super natural, pokombinuj coś z umiejętnościami bo mało przydatne do gry, czyli nie będzie grana mściciel, propozycja Staty - - - - - , konda 70 , graw 20 Opis; Jest szybszy Optimus prime, odpada niewidka , kombinuj coś innego 1k może być 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Czyli max lv 1k Natomiast, klasy są wykokszone co niektóre Samuraj niech statystyki będą co 40 Pterodaktyl, bez odrodzenia, klasa moze być ghost rider, staty kondy -10, 50 za dużo super natural, pokombinuj coś z umiejętnościami bo mało przydatne do gry, czyli nie będzie grana mściciel, propozycja Staty - - - - - , konda 70 , graw 20 Opis; Jest szybszy Optimus prime, odpada niewidka , kombinuj coś innego 1k może być Może u Optimusa 1/5 z kosy?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 27 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Wszystko wgrane ze spóźnieniem, byłem zajęty sprawami prywatnymi, dopiero niedawno spokojnie usiadłem. Gotowe. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) W tym temacie możecie również zgłaszać wszelkie bugi oraz problemy związane z rozgrywką na nowej wersji Deathrun'a Edytowane 30 Lipca 2015 przez Machwes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 "Zbugowany model kosy". Jak widziałem wcześniej, że wgrany model kosy powinien być tylko u VIP'a. Ja mam VIP'a i tego modelu nie mam, a nie którzy gracze bez VIP'a mają ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 "Zbugowany model kosy". Jak widziałem wcześniej, że wgrany model kosy powinien być tylko u VIP'a. Ja mam VIP'a i tego modelu nie mam, a nie którzy gracze bez VIP'a mają ten model. Poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi