Vienio92 37 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 A więc od chwili gdy mam admina wyskakuje mi co jakiś czas takowy komunikat Nie wiem czy jedno z drugim ma coś wspólnego . Komunikat wygląda tak : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 wątpię żeby związane było to z naszym forum ponieważ masz tam podaną konkretną stronę która cię prosi o hasło i tą stroną nie jest cs-classic.pl ani żadna pochodna tej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 No wiem ale ja tak sobie tylko myślę Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 902 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZamykamJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi