KiToL 580 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Opis Problemu: Co jakiś czas rozłącza mi się internet i po chwili łączy, ale problem w tym że gdy już połączy to nie mogę dołączyć do gry/turnieju (za każdym razem). Dzisiaj przez to gów** dostałem bana na tydzień. ScreenShoot: System na którym aktualnie grasz: Windows 7 64 bitowy, internet z orange Livebox Inne: Robiłem reinstal steama/csa/windowsa. Nic nie pomogło. Czy miał ktoś z Was podobny problem ? Czy winą może być ip. które po rozłączeniu i połączeniu internetu się zmienia ? Edytowane 28 Lipca 2015 przez KiToL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Więc tak : 1. sprawdź spójność plików gry (steam --> biblioteka --> csgo --> właściwości --> pliki lokalne --> sprawdź spójność plików ) 2. w ustawieniach gry zmień maksymalny akceptowany ping na 300 . Zobacz czy to cokolwiek da, jak nie będziemy kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Problem sam się rozwiązał. Dzięki Rewox za chęci ;p / Do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgodnie z prośbą autora, zamykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi