NeO12 369 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Witam. Na początku zaczniemy od fps'ow. Powiem krótko, im wiecej tym lepiej. Jeżeli macie 60 fps'ow to prawdopodobnie macie wlaczona synchronizacje pionową, nie potrzebujemy jej ! Aby ja wylaczyc nalezy: 1.W panelu sterowania od karty graficznej wyłączyc ja 2. Wylaczyc je w CS'ie [komeda(gl_vsync 0)] Potrzebujemy takze dobrego configu. Macie tu tego sporo: http://forum.cs-classic.pl/topic/33279-configi-najlepszych-graczy-cs-16/?hl=%2Bconfigi+%2Bnajlepszych+%2Bgraczy Jak wgrac config ? 1.Kopiujemy CFG 2. Wchodzimy w : A) Steam - valve/cstrike_polish/config B} NonSteam - valve/cstrike/config 3.Wklejamy Config.4.Uruchamiamy Cs'a, otwieramy konsolę i wpisujemy: exec nazwa_configu.cfg Teraz nalezy wpisac komendy: S fps_max 2000 fps_override 1 cl_showfps 1 NS fps_modem 0 fps_max 2000 cl_showfps 1 developer 1 W tym momencie powinno nam przybyć troche fps'ow. Musicie dobrze robic BH, ale ze sam nie umiem to tłumaczyl nie bede Mam nadzieje ze jest gdzies poradnik o BH. Ale z tego co wiem to dobry BH to duzo nauki i doswiadczenia. Sam czasem pykałem na DR ale nie bylem specjalnie dobry bo BH to podstawa dobrego grania w DR Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 4.Uruchamiamy Cs'a, otwieramy konsolę i wpisujemy: exec nazwa_configu.cfg Skoro wgrywasz config.cfg to po co go mózgu każesz uruchamiać? Sam się ładuje po starcie cs'a fps_max 2000 Wartość maksymalna każdej komendy to 999 Reszta komend minimalnie zmienia grę, bo to zależy od kompa i połączenia-ping (jeżeli chodzi o płynność w grze) Dalej twierdze, że to nie poradnik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszPioncha 1 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Skoro wgrywasz config.cfg to po co go mózgu każesz uruchamiać? Sam się ładuje po starcie cs'a Wartość maksymalna każdej komendy to 999 Reszta komend minimalnie zmienia grę, bo to zależy od kompa i połączenia-ping (jeżeli chodzi o płynność w grze) Dalej twierdze, że to nie poradnik Siwemu jak zawsze się nic nie podoba Dobry poradnik, te komendy dało mi dużo fps'ów leci plusik Nie ma więcej komend na fps'y? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Po 1 to nie jest poradnik. Po 2 jeśli config nazywa się domyślnie (config.cfg) nie trzeba go aktywować komenda exec. Po 3 podczad bh należy kucać i robić strefy o najlepszej synchronizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Do zamknięcia. http://forum.cs-classic.pl/topic/31733-poradnik-dla-nowicjuszy-deathruna/#entry198293 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi