PIKONG 2 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Gram sobie wsparciem ogniowym wiec mam ponad 100 inteligencji. Ale w czym rzecz? Otóż jak dropnie mi perk Tytanowe naboje to dmg jest taki sam jak bez perku. Nie wiem czy perk nie działa czy jest bardzo słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Tutaj pisz na następnym razem o bugach: http://forum.cs-classic.pl/topic/31435-reset-12062015-propozycje-bugi-itd/page-16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIKONG 2 Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Ok. będę pamiętał. Ten temat zostanie tutaj ale następny w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Nie rozumiem za bardzo o co Ci chodzi. Chodzi Ci oto, że rakiety zadają tyle samo DMG czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIKONG 2 Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Tytanowe naboje zadaja 5 dmg wiecej + int. Ja mam 100 int. a dmg z broni sie nie zmienia. To że gram wsparciem tylko tak dodałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Na pewno się nie zmienia? U mnie jest inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIKONG 2 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Testowałem to jeszcze pare razy i chyba dodaje do dmg z 5 obrażen. Ja mam 120 inteligencji a dmg bije taki sam jakbym miał perk np "Aim". Więc przelicznik od inteligencji albo nie działa albo jest strasznie słaby Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez PIKONG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Testowałem to jeszcze pare razy i chyba dodaje do dmg z 5 obrażen. Ja mam 120 inteligencji a dmg bije taki sam jakbym miał perk np "Aim". Więc przelicznik od inteligencji albo nie działa albo jest strasznie słaby Albo jest widocznie bug że na tej klasie nie działa. Bo u mnie na klasie ''Czlowiek bez głowy'' działo poprawnie. Czasami na małej mapce dawałem sobie max inta i pogrom był. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIKONG 2 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Ok działa, ale musiałem doładować wszystko w int { 280} żeby widzieć efekty, można by było troszeczkę wzmocnić perk Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez PIKONG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ok działa, ale musiałem doładować wszystko w int { 280} żeby widzieć efekty, można by było troszeczkę wzmocnić perk Niczego nie trzeba zmieniac, dobrze jest tak jak teraz. Zreszta jest też drugi perk Naboje Pulkownika który daje 10 lub 15 DMG (+INT). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIKONG 2 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi