BrakDanych 3 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) 1. Nick: BrakDanych2. Imię: Damian3. Wiek: 214. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK6. Składka(Tak/Nie): TAK7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/BrakDanych/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Dlaczego ja ? Z natury jestem bardzo uczciwym szanującym kulturę i wzajemny szacunek człowiekiem, respektuję nadane mi prawa i obowiązki, lubię karać za złe uczynki ale również bardzo lubię nagradzać za dobre uczynki. Nie znoszę oszustwa i nim się że tak brzydko to ujmę brzydzę, widuję na serwerze ludzi którzy zasługują na ową karę ale i również widzę ludzi godnych pochwał. Jestem bardzo sprawiedliwy i wyrozumiały każdą decyzję poprzedzam rozmową i ostrzeżeniami w prawdzie nie mam zbyt wiele godzin na serwerze ani postów na forum lecz myślę że osoba o moim usposobieniu nadałaby się na stanowisko admina tak więc liczę na pozytywne słowo o mnie 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:2070202010. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Łącznie około 5-8 godzin dziennie 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Obecnie gram różnie trochę rano, w południe, popołudniami i w nocy w tygodniu jak i w weekendy na serwerze jestem codziennie Pracuje mało i na dodatek z domu więc mogę być w każdych godzinach w każde dni i jak długo chcę na serwerze 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Łącznie około 6 Lat Wcześniej Non Steam teraz tylko Steam (14.3 godzin ostatnie 2 tygodnie) ( 489 godzin w grze na Steam) 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Edytowane 28 Lipca 2015 przez BrakDanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 1.nadrób godziny na serwie 2.nadrób forum Zapraszam za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi