BrakDanych 3 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Sieeeemka Spędzamy ze sobą na serwie trochę czasu może warto sie poznać odrobinę ? Zabaaawa Na początek może każdy napisze co lubi robić w czasie wolnym od szkoły/pracy poza oczywiście CS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Lubię jeździć na rowerze, biegać, wychodzić gdzieś ze znajomkami, kiedy mogę i mam możliwość to jechać na kitesurfing. Strzelnica często @BrakDanych Polecam w Rewie dla początkujących. Ekstra spot Edytowane 28 Lipca 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrakDanych 3 Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) kitesurfing ????? woooow stary chce się nauczyć w tym roku Chałupy 6 cała ekipa moich znajomych pływa "Kentucky Sqad" "ŚWINIE" nie wiem czy kojarzysz firma z ciuchami sponsorzy itp wszyscy na kite śmigają a tak poza Kite to dla mnie motocross, rower, piłeczka, imprezy ze znajomkami Edytowane 28 Lipca 2015 przez BrakDanych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyskie 8 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Rysowanie, bawienie się w Dj-a, akrobatyka wodna, astronomia, wszystkie rodzaje broni, od średniowiecza aż po dzień dzisiejszy. Taki fanatyk militarii jestem. Chce na studia na marynarkę wojenną pójść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrakDanych 3 Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Bardzo ciekawy kierunek studiów widze ze z Bydgoszczu jesteś a skąd dokładniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyskie 8 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Znaczy się, okolice Bydgoszczy. Uczę się tam w technikum na os. Błonie "Technikum Energetyczno-Elektryczne", uczę się jako elektryk.Mieszkam na wsi, może coś będziesz kojarzyć, Świekatowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrakDanych 3 Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 kojarzę ? nawet kiedyś tam kolegę zawoziłem do jego ziomka na imprezę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyskie 8 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Noo, to widzisz, jaki świat jest mały Ziomka imię i nazwisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrakDanych 3 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Przejdę na PW do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Wolny czas - Rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrakDanych 3 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 rower dobra sprawa kondycja musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyskie 8 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ja codziennie prawie do pracy jeżdżę 10km w jedną stronę. Od 2 lipca, aż po dziś, liczyć 20km, czasami nawet 40km to jest sporo Rowerek jak najbardziej na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrakDanych 3 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ja od kiedy zdałem prawko w 2012r zaniedbałem trochę kondycję wsiadłem na rower zrobiłem 58 km i umierałem po tym dwa dni XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyskie 8 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ja prawko zaczynam robić jakoś od Grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrakDanych 3 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 oj ten nowy system to trochę ciężko będzie ale powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ozywie ten temat :-D Gram w cs' a i w pilke nozna itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrakDanych 3 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 jak ożywiamy to pełną parą ja ożywiłem swoje życie prywatne i wróciłem do MotoCross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ja w wolnym czasie lubię biegać, uprawiać parkour, bawić się przy samochodach XD oraz spaaać <3;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kesite 17 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ja lubię czytać lub rysować Albo pisać z kimś na gadu/steam. Jeżeli chodzi o jakieś sporty to lubię nurkować ale z powodu astmy mam to utrudnione(max 10-20 sekund i muszę wypłynąć). Co do robienia czegoś na pc/laptopie/tel to głównie czytanie różnych stron z śmiesznymi obrazkami lub innymi rzeczami Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Poza cs, to oczywiście cs. Granie w piłkę nożną, oglądanie meczy cs:go, granie w bf4. Pisanie stron w html+css/ bawienie się fotoszopem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Brak aktywnosci Jesli ktos bedzie chcial otwarcia tematu pisac PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi