Skocz do zawartości

Zabawa Czas Wolny ;)

BrakDanych

Rekomendowane odpowiedzi

Sieeeemka :D 

Spędzamy ze sobą na serwie trochę czasu może warto sie poznać odrobinę ? :) 

Zabaaawa :D 

Na początek może każdy napisze co lubi robić w czasie wolnym od szkoły/pracy poza oczywiście CS ? :)

Lubię jeździć na rowerze, biegać, wychodzić gdzieś ze znajomkami, kiedy mogę i mam możliwość to jechać na kitesurfing. Strzelnica często :)

@BrakDanych Polecam w Rewie dla początkujących. Ekstra spot

Edytowane przez SzeregowiecPL

kitesurfing ????? woooow stary ;) chce się nauczyć w tym roku Chałupy 6 cała ekipa moich znajomych pływa "Kentucky Sqad" "ŚWINIE" nie wiem czy kojarzysz firma z ciuchami sponsorzy itp wszyscy na kite śmigają   :D
a tak poza Kite to dla mnie motocross, rower, piłeczka, imprezy ze znajomkami :D 

Edytowane przez BrakDanych
  • Like 1

Rysowanie, bawienie się w Dj-a, akrobatyka wodna, astronomia, wszystkie rodzaje broni, od średniowiecza aż po dzień dzisiejszy. Taki fanatyk militarii jestem. Chce na studia na marynarkę wojenną pójść :D

Znaczy się, okolice Bydgoszczy. Uczę się tam w technikum na os. Błonie "Technikum Energetyczno-Elektryczne", uczę się jako elektryk.
Mieszkam na wsi, może coś będziesz kojarzyć, Świekatowo :3

Ja codziennie prawie do pracy jeżdżę 10km w jedną stronę. Od 2 lipca, aż po dziś, liczyć 20km, czasami nawet 40km to jest sporo :D 
Rowerek jak najbardziej na + :D 

• 4 tygodnie później...

Ja lubię czytać lub rysować :) Albo pisać z kimś na gadu/steam. Jeżeli chodzi o jakieś sporty to lubię nurkować ale z powodu astmy mam to utrudnione(max 10-20 sekund i muszę wypłynąć). Co do robienia czegoś na pc/laptopie/tel to głównie czytanie różnych stron z śmiesznymi obrazkami lub innymi rzeczami :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności