'Fryt0 0 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 1. Nick:'Fryt0 2. Imię:Piotr 3. Wiek:17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://www.gameme.com/ranking/player/csgo/0:89307897 8. Parę słów o sobie **: Jestem w miare kulturalnym człowiekiem (przynajmniej tak sądze) Ogólnie w cs'a gram już ponad rok i lubie sobie nieraz pograć na waszym serwie (wiem że mam mało h ale to się poprawi) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ lubie wprowadzać na serwerze dobrą atmosfere. No i przede wszystkim banować nie ogarów(trolów i napinaczy). 10. Steam_ID:STEAM_0:0:89307897 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Popołudnia 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 950h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak na serwerze ffa przez 3 miesiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Podanie natychmiastowo zostanie odrzucone gdy: 1. Posiada się mniejszą ilość godzin na serwerze niż jest to wymagane ~ 25 godzin. Posiadasz zaledwie 5 h na serwerze, nadrób to i spróbuj ponownie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi