kamil11311 17 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Nie wiem czy pisze w dobrym dziale, chodzi o to, że dałem baba adminowi MudzIn dostal ssy ode mnie i nie wstawil ich na forum, chyba powinien stracić rangę admina cod moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Admin adminowi nie ma prawa zrobić ss'ów, nawet nie ma prawa go zbanować, więc co do straty rangi to też możesz ją stracić, czego ci nie życzę. Choć popełniłeś duży błąd. Co do samego bana, to ma 3 dni na odwołanie się od jego nałożenia, jeśli ich nie wrzuci to wiadomo co się z nim stanie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil11311 17 Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Nie wiedziałem o tym ze nie można ale po prostu celowal przez sciany ladowal ostro wiec mu zrobilem pilnuje porzadku z kazdym graczem wiec sory jesli stracę trudno się mówi będzie syf na serwie :-( 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 25.07 dostał ss'y a dzisiaj mamy już 28.07. Gosciowi nie chcialo się nawet napisac prosby zeby to wyjasnic bo np. mógł nie miec ss'ów ale jak widac tego nie zrobił. Ostatnio online na forum był 3 dni temu, brak słow. Napisał w moim podaniu że Admin powinien dawać dobry przykład a sam lepszy dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 28 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Zabrałem mu admina, a drugim razem takie banowanie zakończy się utratą admina 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi