Moriarty 0 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Nick: MoriartyLink do SS: Nie zrobiono mi ss'ówWyciek z konsoli:[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Moriarty[AMXBans] Reason : ' Czitowanie '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 2869Serwer: Only dd2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=213533 Rozumiem że to pomyłka... Kilka chwil przed otrzymaniem bana ktoś pisał jakby z nicku Moriarty jakieś rzeczy i wszyscy myśleli że to ja, więc możliwe że to również ta osoba była cheaterem. Jest to wysoce prawdopodobne bo również chwile przed banem ktoś latał na speed hacku więc, mógł to być on. Nie mam cheatów, już raz ss'y wrzucałem lecz było to w innych okolicznościach. Tym razem nie otrzymałem żadnych ss'ów. Proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Admin proszony o wstawienia demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 zaszla pomylka wybacz mordeczko, szybka reakcja i poszlo. Dajcie mu UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moriarty 0 Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Dzięki za szybką reakcję, zdarza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi