BrakDanych 3 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Witaaaaam Drodzy Gracze oraz Administracjo tytułem wstępu napisze że na potrzeby serwera odszedłem z klanu (mam nadzieję że przyjmą mnie na nowo )a więc do sedna przyczyną nieśmiertelności jest tylko i wyłącznie przebywanie w klanie każda Klasa jaką wziąłem będąc w klanie była nieśmiertelna nawet Bez Klasy, w momencie odejścia z klanu śmiertelność powróciła do mnie niczym bumerang Drogi KropkA12 nie trzeba usuwać żadnej klasy Wystarczy poprawić bądź usunąć klany Jak już wspomniałem każda klasa nawet bez klasy jest nieśmiertelna będąc w klanie Pozdrawiam Serdecznie Edytowane 28 Lipca 2015 przez BrakDanych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyskie 8 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Potwierdzone info. 200 pkt w wytrzymałość, daję nieśmiertelność. Czasami ktoś nas ubije 1/10 złotym mp5 bądź kosa 1/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 poprawione 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi