karmel1230 0 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 1.Twój Nick: Karmel 2.Nick admina/gracza który zawinił: Bronek_LS 3.Admin/Gracz : Bronek_LS 4.IP/SID oskarżanego: admin 5.Data i godzina: 29.07.15 10:20 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): gracze na serwerze. 7.Opis sytuacji: Gram ,gram i nagle dostaje 2 kicki z rzędu Txt... Gram tu już długo za czasów kiedy Dawidek jeszcze tutaj był, więc nie chciałbym już więcej takich sytuacji. P.S : zróbcie coś z tym adminem ponieważ podaje się za H@ serwera i myli ludzi,pytałem gdzie kupić premke to On Mi powiedzial ,że mogę kupić u niego. Pozdrawiam Karmel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyskie 8 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Dowody? Ss-y? Demko? Cokolwiek? Bez tego, nic nie zdziałasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel1230 0 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 no teraz to bedzie ciezko bo sobie wyszedłem z csa a mogłem zrobić ss tego co on Mi pisał "że jest H@ itd." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyskie 8 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 No mogłeś. Zapamiętaj, że przy skardze, dowód musisz mieć. Świadkowi nic nie dają tak na prawdę. Może jest ktoś na serwerze cały czas, kto wtedy był? Poproś o zrobienie ss-a z konsoli jak to pisał i niech Ci wyśle, bądź na forum wstawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek_LS. 6 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 HAHAHAHA Masz problem, ponieważ Ty się nie pytałeś o premium.... Pytał się ktoś o H@ Ja powiedziałem, że ja a pisało wyżej ,,Opiekunem serwera jest Rupen ^.^ Kontakt z nim - gg [..]" Widziałem ciebie jak wychodziłeś z TXT, więc dałem ci 1 kicka nie 2x kicki jako ostrzeżenie, żebyś nie chodził po TXT. Wcześniej też mnie oszukiwałeś, bo napisałem [Przekleństwo] i wyskoczyła ,,Cenzura" i ty Twierdziłeś, że nie napisałeś nic? Kazałeś, puźniej udowodnić, że napisałeś, więc Tobie na Chat napisałem co pierw ty napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyskie 8 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 HAHAHAHA Masz problem, ponieważ Ty się nie pytałeś o premium.... Pytał się ktoś o H@ Ja powiedziałem, że ja a pisało wyżej ,,Opiekunem serwera jest Rupen ^.^ Kontakt z nim - gg [..]" Widziałem ciebie jak wychodziłeś z TXT, więc dałem ci 1 kicka nie 2x kicki jako ostrzeżenie, żebyś nie chodził po TXT. Wcześniej też mnie oszukiwałeś, bo napisałem [Przekleństwo] i wyskoczyła ,,Cenzura" i ty Twierdziłeś, że nie napisałeś nic? Kazałeś, puźniej udowodnić, że napisałeś, więc Tobie na Chat napisałem co pierw ty napisałeś. "puźniej" ? ?Widzę, ortografia i składnia zdań na profesjonalnym poziomie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Bez dowodów nic nie zrobię. Znajdź demko w hltv. Masz czas do 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek_LS. 6 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 "puźniej" ? ?Widzę, ortografia i składnia zdań na profesjonalnym poziomie! Rzeczywiście dużo błędów ortograficznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyskie 8 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Rzeczywiście dużo błędów ortograficznych. Cóż, nie napisałem, że ich dużo popełniasz. Bardziej mnie frustruje, budowa Twoich zdań i interpunkcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoja skarga nie została przyjęta!<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi