Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]Skarga Bronek_LS

karmel1230

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick:  Karmel

2.Nick admina/gracza który zawinił:   Bronek_LS

3.Admin/Gracz :  Bronek_LS

4.IP/SID oskarżanego: admin

5.Data i godzina:  29.07.15 10:20

6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): gracze na serwerze.

7.Opis sytuacji:  Gram ,gram i nagle dostaje 2 kicki z rzędu Txt...

Gram tu już długo za czasów kiedy Dawidek jeszcze tutaj był, więc nie chciałbym już więcej takich sytuacji.

P.S : zróbcie coś z tym adminem ponieważ podaje się za H@ serwera i myli ludzi,pytałem gdzie kupić premke to On Mi powiedzial ,że mogę kupić u niego.

Pozdrawiam Karmel.

No mogłeś. Zapamiętaj, że przy skardze, dowód musisz mieć. Świadkowi nic nie dają tak na prawdę. Może jest ktoś na serwerze cały czas, kto wtedy był? Poproś o zrobienie ss-a z konsoli jak to pisał i niech Ci wyśle, bądź na forum wstawi.

HAHAHAHA Masz problem, ponieważ Ty się nie pytałeś o premium.... Pytał się ktoś o H@ Ja powiedziałem, że ja a pisało wyżej ,,Opiekunem serwera jest Rupen ^.^ Kontakt z nim - gg [..]"  Widziałem ciebie jak wychodziłeś z TXT, więc dałem ci 1 kicka nie 2x kicki jako ostrzeżenie, żebyś nie chodził po TXT. Wcześniej też mnie oszukiwałeś, bo napisałem [Przekleństwo] i wyskoczyła ,,Cenzura" i ty Twierdziłeś, że nie napisałeś nic? Kazałeś, puźniej udowodnić, że napisałeś, więc Tobie na Chat napisałem co pierw ty napisałeś. 

HAHAHAHA Masz problem, ponieważ Ty się nie pytałeś o premium.... Pytał się ktoś o H@ Ja powiedziałem, że ja a pisało wyżej ,,Opiekunem serwera jest Rupen ^.^ Kontakt z nim - gg [..]"  Widziałem ciebie jak wychodziłeś z TXT, więc dałem ci 1 kicka nie 2x kicki jako ostrzeżenie, żebyś nie chodził po TXT. Wcześniej też mnie oszukiwałeś, bo napisałem [Przekleństwo] i wyskoczyła ,,Cenzura" i ty Twierdziłeś, że nie napisałeś nic? Kazałeś, puźniej udowodnić, że napisałeś, więc Tobie na Chat napisałem co pierw ty napisałeś. 

"puźniej" ? ?Widzę, ortografia i składnia zdań na profesjonalnym poziomie! :D 

Rzeczywiście dużo błędów ortograficznych. 

Cóż, nie napisałem, że ich dużo popełniasz. Bardziej mnie frustruje, budowa Twoich zdań i interpunkcja. :>

Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoja skarga nie została przyjęta!<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności