torbik 171 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Nick:KillaZLink do SS: xxxxxWycinek z konsoli(bez IP)*: BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 311 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Biegam w Dresie po CS ' Ie [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' xxxxxxxxx ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check y Serwer:ODD2\\\ ban na ffaLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=124216 Otóż sytuacja jest taka, że łapie mi ip jakieś kurde za bana w 2o14r jakiegoś typa, nie wiem co jest nie tak, miałem dużo takich sytuacji w sumie, ale za każdym razem wystarczyło zresetować router, tego bana łapało mi już od wczoraj, zresetowałem router około 5 razy, dalej nic, więc myślałem, że poczekam do dziś i po północy mi zmieni ip, ale niestety dalej to samo, a resetowanie routera nie pomaga i teraz mam takie pytanie, czy można by było zrobić z tym coś jeszcze? @@EDIT. wybaczcie, ten tytuł tematu, nie wiem czemu jest samo Ki, miało być KillaZ, myślę, że to jednak nie zrobi problemu Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edytowane 29 Lipca 2015 przez torbik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Wyłączyłeś router na 15 min? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Na początku wystarczył reset Sam, ale dziś próbowałem 2x na 15 minut i nic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Zrobimy tak, zdejmuje bana. Jak wbijesz normalnie na serwer napisz tutaj a ja ponownie nałoże na to ip i zobaczymy, czy znów Cię wywali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Wbilem normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Możesz nataljo dać tam bana jak bym, bo z tego co widzę IP mi się zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi