ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 * Cześć, mam poradnik dla osób, które przegrały skiny * Więc wchodzimy na lounge, następnie wchodzimy na nasz profil oraz klikamy "Bet History", kilkamy + z lewej strony na zakładzie, który przegraliśmy i dokładnie analizujemy ile przegraliśmy. Jeżeli mamy już kwotę jaką przegraliśmy, u mnie 300€ możemy pomyśleć co mogliśmy sobie za to kupić.. :pije: Gdy jesteśmy bliscy łez wchodzimy na tą stronę: http://how.icryeverytime.com/ Dziękuję za uwagę. Poradnik by ωιncнєѕтєr Zakaz kopiowania bez zgody. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 [*] Jakies 10E niestety, ale jednak ;c Dzieki za poradnik ;c;c;c;c;c 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Polecam też barana w ścianę XD hahaha 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Polecam sobie odpalić 3 strony albo i więcej na raz, fajny efekt nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 hahahha Ja już nawet nie licze, ale rekordzistą nie jestem izak przepierdzielił 1000e jak nie wiecej na ruletce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi