seeya 5 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Ostatnio co raz częsciej serwer strasznie laguje, nie znam się na tym szczerze mówiać ale myślę, że da się go jakoś odlagować, bo nie gra się przyjemnie gdy co chwila cały serwer dostaje po 100pingu. Wczoraj wszedłem, to były takie lagi, że ludzie stali w miejscu bo się nie dało chodzić ;p dopiero gdy zmieniłem mape to się polepszyło. Może za dużo bajerów typu modele, skiny etc. Mam wrażenie, że serwer jest po prostu zawalony pierdołami Edytowane 29 Lipca 2015 przez seeya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Mozliwe ze to przez ataki ddos na serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi