Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Nick : SiwyData Zdarzenia : 13:30-14Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: Omega, kryptonDowod : - Opis Sytuacji : Po pierwsze, to jest niesprawiedliwe. Chcę aby karol osądził ten temat - Powód; http://forum.cs-clas...15/#entry2176516. Spam i bezsensowne nabijanie postów będzie karane. Prowokacja? 2, W http://forum.cs-classic.pl/topic/37098-omega/?findpost=225235 Powód; 1. Zabronione jest umieszczanie na forum postów, które zawierają jakiekolwiek treści lub materiały niezgodne z obowiązującym prawem RP, a w szczególności obraźliwe, wulgarne, obsceniczne, oszczercze, nienawistne, zawierające groźby, nieetyczne, obrażające czyjeś uczucia, godzące w czyjąś własność. Ostrzegałem dawno temu. Ja tu też ostrzeżenia nie widzę, a modek powinien te ostrzeżenia archiwizować, czyli powinny być w warnach użytkowników. Których nie ma, to więc dlaczego warny się posypały? A krypton sam zaznaczyłeś mi na SB że jak bym ja czuł się urażony z powodu jakiegoś tekstu to powinienem go pierw zgłosić, że to mnie uraża. Także gdzie omega zgłosił ten fakt że to go uraża? Powinno to być tylko i wyłącznie w ostrzeżeniach słownych, których nie ma. Kolejna sprawa, dlaczego ja dostałem bana na SB, z tego co wiem to mashiro też dostała To jest pytanie do kryptona. Zamieszczam reg SB §5 ShoutBox 1. ShoutBox jest wizytówką forum, dlatego obowiązują na nim wszelkie zasady kultury i pisowni podobnie jak na całym forum. 2. Zaśmiecanie nielogicznymi, nie wnoszącymi nic do ogólnej dyskusji wypowiedziami będzie surowo karane. 3. Zakaz wyzywania innych osób. 4. Zakaz umieszczania linków reklamujących, a także linków reklamujących jakieś podanie, prośbę o UB bądź temat z przywitaniem/pożegnaniem się. 5. Każda prośba typu "daj mi rangę" itp. na ShoutBoxie będzie karana ostrzeżeniem. 6. Administracja forum (administratorzy i moderatorzy) ma prawo ukarać użytkownika ostrzeżeniem za łamanie postanowień dotyczących ShoutBox'a 7. Sprawy prywatne wyjaśniamy na innych komunikatorach lub PW . 8. Staraj się pisać w jednej wiadomości. 9. Utrudnianie rozmowy, przeszkadzanie w niej, a także prowokowanie do kłótni kończy się banem. 10. Każdy użytkownik ma prawo sprawdzić archiwum na ShoutBox. 11. Nadużywanie emotek jest zakazane i grozi warnem. 12. Zakaz dodawania emotek innych niż te dostępne na naszym forum. 7 , 8 , 9 odpada. Nie była to sprawa prywatna, nie było to też spamowanie i tym bardziej utrudnianie rozmowy i prowadzenie do kłótni. Zgłaszałem Kryptonowi, i na tym cała rozmowa się opierała. Że omega w swoim poście mnie uraził. To nie kwalifikuje się do kłótni , spamowaniem i to też nie sprawa prywatna. Także za co dostaliśmy bloka? To samo się tyczy marty Pamietaj 1. Nie kloc sie 2. Nie spamuj Edytowane 29 Lipca 2015 przez Siwy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 29 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 http://forum.cs-classic.pl/topic/37110-omega-skarga/ Tutaj jest wyjaśnione czemu mają warna i warn zostaje, więc nie będziemy o tym dalej dyskutować. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Bana na SB dostałeś za prowokowanie do kłótni. Tyle w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 29 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Wczoraj jasno napisałem, że drążenie tematu ze skargą skończy się banem na miesiąc, nie będę tego wszędzie ogłaszał, wy ten temat ciągnęliście, więc bana otrzymaliście słusznego. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi