Power 49 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Przysedl i czas na mnie :cc Cześć pisze do was ze narazie mnie nie będzie na długo nie wiem czy wrócę wogule na serwery bo muszę się wziasc się za siebie (nauka) i mam tyle problemow na głowie ze wogule nie siedzę na laptopie i nie gram wiec niewiem czy wrócę do grania w cs'a Lecz na wrócę to wam napisze. Chciał bym wam podziękować za danie mi szansy bycie adminem u was na serwerach chce pozdrowić parę osób Esme - Masz słabego trenera ale dzięki za spędzony czas na serwie Aktywny - Ucz dalej Esme grac na odd2 moze wkoncu mnie pokona Zetka - Ty kraja dalej botów na Dr i dawaj im trochę szansy zabicia ciebie Zabity - Dzięki za pomoc itp zajebis*** się z tobą grało Adek - Dzięki za pomoc itp zajebis*** się z tobą grało Rupen - Dzięki ci za danie mi szans być admin'em na twoim serwie - Oraz ten czas spedzony na Dr po nocach Kropka - Dzięki ci za danie mi szans być admin'em na twoim serwie Machews - Dzięki ci za danie mi szans być admin'em na twoim serwie Omege - Dzięki ci za twoje warny, jak wrócę to je odrobię Oraz pozdrawiam cala siec Do zobaczenia :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Powodzonka z problemami. Szybko załatw ważne sprawy i wracaj ;D Cześć. @James nie sap xd Edytowane 29 Lipca 2015 przez Porczop 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 w ogóle*wziąć*popraw literówki oraz zastanów się, czy wciskasz prawy alt (Jeżeli się uczysz, takie poprawki Ci się przydadzą XD) ________________ Nie no cześć, cześć. 3maj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Do zobaczenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Nie Znajomy kolego nie ucz mnie bo ja w polsce nie mieszkam tak jak ty od urodzenia i nie gadam/pisze 24/7 po polsku mieszkam w angli wiec nie potrzebuje takich postów tak jak ty Edytowane 29 Lipca 2015 przez Power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Nie jestem Twoim kolegą . Więcej dystansu do siebie. Żegnam.w Polsce*w Anglii* XDD__________________Haha nie bardzo się poprawiłeś "nieznajomy". Nie no przepraszam, już uciekam stąd XDDD Edytowane 29 Lipca 2015 przez ★ ShadyJMSV ★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 baj baj snajper xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Proszę poprawiałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Bye, Esme Ma zajebistego trenera który umie zawsze rozbawić towarzystwo, no i dobrze uczy ją grać. Bye wracaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi