Power 49 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Cześć pisze do was ze narazie mnie nie będzie na długo nie wiem czy wrócę wogule na serwery bo muszę się wziasc się za siebie (nauka) i mam tyle problemow na głowie ze wogule nie siedzę na laptopie i nie gram wiec niewiem czy wrócę do grania w cs'a Lecz na wrócę to wam napisze. Chciał bym wam podziękować za danie mi szansy bycie adminem u was na serwerach chce pozdrowić parę osób Esme - Masz słabego trenera ale dzięki za spędzony czas na serwie Aktywny - Ucz dalej Esme grac na odd2 moze wkoncu mnie pokona Zetka - Ty kraja dalej botów na Dr i dawaj im trochę szansy zabicia ciebie Zabity - Dzięki za pomoc itp zajebis*** się z tobą grało Adek - Dzięki za pomoc itp zajebis*** się z tobą grało Rupen - Dzięki ci za danie mi szans być admin'em na twoim serwie - Oraz ten czas spedzony na Dr po nocach Kropka - Dzięki ci za danie mi szans być admin'em na twoim serwie Machews - Dzięki ci za danie mi szans być admin'em na twoim serwie Omege - Dzięki ci za twoje warny, jak wrócę to je odrobię Oraz pozdrawiam cala siec Do zobaczenia :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 W ogóle* Cześć, trzymaj się. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Po co zakładasz milion tematów.. Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDA UNIKAT! 3 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Elooooooooooo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Czeeść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Cześć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi