No.1 31 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Witam. Piszę ten poradnik dla adminów nowych którzy o tym wiedzieli ale nie umieli zrobić ale także i dla starych by im przypomnieć b = niebieskim = różowyg = zielonyr = czerwonyc = błękitnyo = pomarańczowyy = żółtyPamiętajcie, by pisać na kolorowo Po znaku "@" musimy napisać małą literę.@- Piszemy w lewym, dolnym rogu.@@- Piszemy na środku.@@@- Piszemy na środku, na dole. Jeśli chcemy prościej i szybciej przypominać o nie łamaniu regulaminu bądź innych rzeczach można zbidować klawisz. Może zaprezętuje Bind "Klawisz (w moim przypadku najczęściej był to F1/F2 itd." say @@b Cel jest prosty PAKA/HOSTYBind "Klawisz" say @y Mikro +16Bind "Klawisz" say @@o Zapraszam na forum cs-classic.plMam nadzieję że pomogłem PozdrawiamNie widziałem tego poradnikaAwp headshot machine: cieszę się że ty o tym wiesz naprawdę szacunek... Ale są ludzie którzy mogą sobię to przypomnieć. I zastanawia mnie za co dostałeś tego donatora ?! Wiem, że kiedyś znajdę drogę do Eldorado.:To ja tutaj nie rozumiem twojej wypowiedzi skoro jesteś adminem cs 1.6 to czemu twierdzisz że upada może powiesz mi że na twoim serwerze nie grają ? czy może na innych tutejszych serwerach nie ma ludzi ? Za czasów gdy ja tu byłem adminem na cod 45k lvl brakowało slotów ludzie wchodzili od samego rana pamiętam to jak wczoraj... cały serwer miał wykupioną premium albo zgłaszali się na admina. Nie mówię że to moja zasługa mówię że cs 1.6 nigdy nie upadnie kto ma w nie go grać to będzie grał. Taka jest moja wypowiedź Dziękuje i pozdrawiam No.1 <3 Edytowane 31 Lipca 2015 przez No.1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Jak dla mnie to żaden poradnik , tylko napisałeś coś co praktycznie każdy admin cs 1.6 wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Nie rozumiem czemu ludzie robią ciągle poradniki dla adminów cs 1.6, gdzie on upada.. (nie tylko na tym forum, ale na innych również). Taki poradnik już był w dziale "poradniki" w subforum "counter strike 1.6" i oby to jeden.. takich chyba z 20 już było. No.. może to jest pierwszy w dziale "AMX mod X", w sumie to bym się nie zdziwił, bo to nawet nie ma żadnego powiązania z tym działem/subforum. Stąd też pasowałoby go zamknąć i przenieść. Wiem, że kiedyś znajdę drogę do Eldorado.:To ja tutaj nie rozumiem twojej wypowiedzi skoro jesteś adminem cs 1.6 to czemu twierdzisz że upada może powiesz mi że na twoim serwerze nie grają ? czy może na innych tutejszych serwerach nie ma ludzi ? Za czasów gdy ja tu byłem adminem na cod 45k lvl brakowało slotów ludzie wchodzili od samego rana pamiętam to jak wczoraj... cały serwer miał wykupioną premium albo zgłaszali się na admina. Nie mówię że to moja zasługa mówię że cs 1.6 nigdy nie upadnie kto ma w nie go grać to będzie grał. Taka jest moja wypowiedź Dziękuje i pozdrawiam No.1 <3 Tutaj nie ma nic do rozumienia. Gdyby prawda była inna to nasze serwery nie zostałyby zamykane kolejno idąc od początku.. 4Fun potem PaintBall potem BF2 i teraz new diablo mod. Na obecnych modach, które nam zostały również coraz rzadziej można napotkać serwer pełen graczy.. a i nawet w ciągu dnia zdarzało się, że na dd2 1.6 bywało po 20 graczy, więc naprawdę nie wciskaj mi kitu, że 1.6 nie upada, bo niestety się stacza.. powoli na dno. Również pozdrawiam. Edytowane 31 Lipca 2015 przez Evviva L'arte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Może cs 1.6 upada ale nie wszyscy admini wiedzą jak pisać kolorkiem i dostaje spam.Poradnik mi się podoba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi