aver 1 488 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) 1. Nick: awer2. Imię: Mateusz3. Wiek: 16, za miesiąc 17. 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka (Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/awer/193.33.176.64:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Mateusz i mam 16 lat, interesuję się piłką nożną, teraz zaczął się kolejny sezon więc zapisałem bo chłopaki nalegali. Jesli chodzi o mój wolny czas to jest róznie, jesli jest brzydka pogoda to przeważnie jestem w domu i (czasami) pomagam mamie w jakis tam domowych robótkach a jesli nic nie ma do roboty to siedze na komputerze i gram w cs'a, bądz ogladam TV. A jesli natomiast jest ładna pogoda to przewaznie wychodze gdzies ze znajomymi na jakies tam ognisko, basen, orlik czy tam na rowery. Dlaczego chce zostac adminem? Hm. Myślę, że jestem w stanie pomóc serwerowi gdyż jestem często na serwerze, z rana jak i po południu, czasem wieczorem też wpadam i pomogę w ogarnięciu serwera i również oferuję pomoc dla graczy. Większosci moim podejrzanych jest trafnych co można zobaczyc w zgłoszeniach cziterów.9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-4H.11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Robocze: 9-10 ~ 19-22 oraz w Sobote tak samo. A niedziela to wieczorem jak już.13. Czy byłeś już adminem?: Adminowałem tutaj na 4k1 rok temu i na wielu innych też. PS. Moja aktywnosc przez 3 ostatnie dni na serwerze była mniejsza ponieważ miałem problemy z internetem ale teraz juz jest dobrze. Edit.1 ~ Jutro i pojutrze moja aktywnosc na serwerze równiez będzie kiepska ponieważ mamy żniwa i musze pomoc. Obiecuje że to nadrobie przez weekend. Ukończone 15 lat - Jest Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze - Jest Zachowanie kultury na serwerze.- Jest Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - Jest Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń)- Jest Posiadanie mikrofonu - Jest Składka za admina - Jest Edytowane 30 Lipca 2015 przez Hans 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 No, no xD Jaka dokładność ;D Ja mojego zdania nie mam zamiaru zmienić i jestem na tak. Spełnia wszystkie wymagania. Jest aktywny na forum jak i serwerze. Ogarnięty... no tu takie +/- ;D Był adminem na 4k (dawniej, zamiast 2k), więc ma doświadczenie z amx. Nie wiem jak to z kulturą u niego na serwie I jeżeli ktoś chce mu dać negatyw ze względu, że miał tu bana za czitowanie, to niech sobie pomyśli, że jeżeli dostanie tą posadę i nagle się odpali to zawsze można mu wpieprzyć perma. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Na tak: -Amx + -Wiek + -GT + 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 No ją jak najbardziej jestem na tak Ogarnięty spędza czas na serwie chce pomoc a adminow na serwie trzeba Podanie jak najbardziej na plus Uważam że Awer nasz kochany powinien dostać szansę 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Oczywiście że jestem na tak Awer +aktywny +wiek +ogarnięty PS. Tylko nie rób mi więcej ss'ów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Potrzebni są tam admini, więc zostajesz przyjęty na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi