PIKONG 2 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Witam, na serwer często wchodzą 10-letnie dzieci. Rodzice w pracy to takie dziecko robi co chce. Mam namyśli oczywiście to że drze jape przez mikro, co praktycznie zawsze jest nieznośne, nie można spokojnie pogadać z innymi, nic się nie słyszy oprócz krzyków, pisków, szczekania i mlaskania w jednym. Na innych serwerach z innej serwerowni jest opcja /mute , pozwalająca wyciszyć takiego robaka. Na naszym serwerze też by się coś takiego przydało. Myślę że wszystkim się to spodoba Pozdrawiam Kacperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 30 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Pisałem setki razy o tym, że każdy steam i normalny ns posiada wbudowaną opcję mute (nasz cs z download.cs-classic.pl też to posiada), więc nie dodam tego, bo i tak wystarczy wtedy najczęściej reconnect. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi