Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Nick : Mazowiecki Marcin Data Zdarzenia : DzisiajOsoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: OmegaOpis Sytuacji : Mój post wnosi jednak coś do wypowiedzi.Dowod : Brak, bo ukryty post. Pamietaj 1. Nie kloc sie 2. Nie spamuj 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Cześć ''Madzia ty tak nie lajkuj posta Karola, bo te szefową masz z dupy. '' Jak dla mnie ten post jest bezsensowny i nic nie wnoszący do dyskusji. Zwykły syf w temacie robisz. Mogłeś jej napisać na pw a nawet mogłeś edytować swój pierwszy post. [aa on został ukryty] //Ale ja Cie zwarnowałem za ten a nie za wcześniejszy w którym się rozpisałeś -.-// Twój poprzedni post został tylko i wyłącznie ukryty a nie zwarnowany. Następnie dodał post że spam będzie karany. Następnym razem sprawdz dokładnie do jakiego posta warn należy. Chyba pomyliłeś posty. Do odrzucenia chyba Edytowane 30 Lipca 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 To nie ten post. To dłuższa wcześniejsza wypowiedź. Na kilkanaście linijek. W których napisałem o Justynie i Magdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 30 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Przeczytałem wszystkie posty w temacie i tam gdzie trzeba było, usunąłem warna. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi