KropkA12 373 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Nick:KropkA12Wiek:19 latCzy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?:AmxStaż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO:6 lat mineło (chyba xD)Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? :TakIle czasu poświęcasz forum?:do 5/6 godzCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:TakCzy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:Tak 1 warn Doświadczenie na podobnym stanowisku:dobreInformacje o sobie lub uwagi:Witam mam na imię Arek i mam 19 lat.Jestem pomocny (w miarę możliwości),mam doświadczenie na tym stanowisku wiem jak rozróżnić różne rodzaje czita lub skryptów.Dlaczego chcę być w UBTeaM? ponieważ chcę pomóc innym graczom w ich problemach z banami. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Na Tak, brakuje ludzi. Na stanowisku 1.6 nie ma nikogo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Najlepszy Opiekun CS 1.6. Miły, ogarnięty i pomocny. Przyda się taka osoba w UBTeam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Jestem na tak +kropek to odpowiedzialna osoba+bardzo dobrze się wywiązuje ze swoich obowiązków +doświadczenie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi