James0v 1 688 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Nick: ShadyJMSV Wiek: 18 lat Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: Zdecydowanie CS 1.6, gdyż w tym mam spore doświadczenie. Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: 8 lat Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Tylko AMXBans. Ile czasu poświęcasz forum?: 3/4 godziny. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Za dzieciaka latało się na wh i aimbocie. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Dawno temu warnami. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Posiadałem już UBTeam na kilku sieciach, tutaj zresztą też. Byłem adminem przez bardzo długi okres czasu, nie mam problemów z rozpatrywaniem demek, nie sprawia mi trudności wyłapywanie oszustów. Informacje o sobie lub uwagi: Uwagą może być to, że jestem człowiekiem jak każdy inny, raz może mnie nie być, bo ja wiadomo są wakacje a to impreza, a to wyjazd. Zawsze staram się być, nie wdaje się żadne burze na forum bo i tak nic nie wniosę. Mam na imię Tomek, posiadam 18 lat.Zauważyłem już 2 podania ale myślę, że Natalii nie zastąpi żadna liczba osób więc dołączam swój wkład w skład UBTeam i myślę, że się przydam jak i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie bez problemów. Uważam też, że jestem dosyć aktywną osobą, wszystko widzę, ale nie wszędzie piszę, na forum jestem po trochu, zazwyczaj wchodzę i patrze czy nie ma czegoś co przykułoby moją uwagę (post / problem itd.). Jeżeli nie to oglądam wiadomości, czytam przeróżne badziewia (połowa z nich nie jest wcale interesująca) i próbuję to przekazywać jako redaktor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Również na TAK, zawsze to będzie więcej osób do obsłużenia graczy w działach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi