M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Nick:M@jki H@rdcor Wiek:16 Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?:AmxBans Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO:Wa 1.6 już kawałek czasu z przerwami. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? :Tak,długi czas (jeżeli ktoś pamięta, a napewno znajdą się takie osoby to kojarzą mnie). Ile czasu poświęcasz forum?:To zależy czy widzę się z dziewczyną. Myślę że kilka godzin dziennie uzbiera się. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:Tak wh (dawno z głupoty) ale rozróżniam inne cheaty. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:Nie licząc bana (którego sam przypadkiem sobie dałem) Doświadczenie na podobnym stanowisku:Myślę, że nikt wcześniej nie miał do mnie zastrzeżeń, umiem posługiwać się AmxBans. Miałem i mam admina (umiem rozpoznać czita od czystego gracza). Informacje o sobie lub uwagi: Pewnie pasuje się rozpisać Mam na imię Łukasz. Mam 16 lat. Od około 2lat(z przerwą) grywa na serverach CodMod (Cs-classic.pl). Na forum pełniłem już funkcje Ub Team i Moderatora. Myślę, że mam doświadczenie i mógłbym pomóc nielicznej załodze Ub Team'u. Pozdrawiam M@jki H@rdcor Wymagania: Co najmniej 3 dni spędzonych na froum + Przynajmniej 50 postów napisanych na forum+ Konto na forum powyżej 2 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) + 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Na TAK, byłeś i znasz się na robocie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 984 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi