aniol860 0 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 1. Nick: aniol860 2. Imię: karol 3. Wiek: 15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 5/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie): TAK 7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.64:27015/ 8.Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem pomysłowy ambitny pomocny i jestem prawie cały dzień na servie a dlaczego akurat ja nwm bo jestem pomocny znam komendy i znam prawie wszyskich 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie niestety 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 5-9h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Jak jestem w domu to cały boży dzień a jestem prawie zawsze 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak p.s:przebraszam za podanie 29.07.2015 to było podanie zostało wysłane przes przypadek mam nadzieje że tamte podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 31 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Masz 3 warny i nie możesz pisać podania.Najpierw odrób warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 31 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi