Shadow 3 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 1. Nick:Shadow*Biedronka 2. Imię:Karol 3. Wiek:16 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre):Dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/134398 8. Steam_ID:STEAM_0:0:125916308 9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Cześć Mam na imię Karol mieszkam w kielcach moje hobby to gra w piłke nożną,oraz gra w cs go.W życiu przezyłem dużo nieszczęść oraz wypadków . Większość swojego wolnego czasu poświecam na cs go,treningi i spotkania ze znajomymi. Często słucham muzyk np.pop ,lecz mój ulubiony gatunek to rap .Chcę zostać adminem z tego powodu , że poświecam tyle czasu na gry bezużytecznie więc wkonću mógłbym w czymś pomóc na serwerze.Czasami lubie krzyczeć ,lecz to rzadko jestem pomocny oraz przyjemny dla swojego otoczenia. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?-14h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:10-24 zależy jaki dzień czasami gdzieś wyjde to mniej. 12. Staż w grze counter strike Global Offensive: około 1100h + 2lata w cs 1.6 oraz source 1 rok 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: W cs go ani 1.6 ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek #trade 46 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 +mikrofon+składka+GM+dobry staż CS:GO-Wiem ,że nie umiesz używać smx choć napisałeś ,że twoja znajomość jest dobra ,nie rozumiem tego.-nie byłeś nigdy adminemJestem na TAKJeśli chodzi o smx śmiiło pisz do mnie i pytaj chętnie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Na tak -doświadczenie -składka -rozpoznawalny na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Middos 10 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Nie - Pokazałem mu gifa i o aimlocku powiedział ze wh, po czym spytałem co by zrobił jeżeli by taka akcja wyskoczyła na serwerze. Odpowiedz "ban" - Post pod postem - http://forum.cs-classic.pl/topic/36788-nowy-vip/page-3#entry225332 - Konto do podania - Użytkownik od Dzisiaj, 16:01 Edytowane 31 Lipca 2015 przez Middos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Masz warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi