kinziii 0 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Nie wiem gdzie to napisać, więc piszę to tu. Chciałbym przenieść sobie VIP'a z jednego na drugie konto. Da rade tak zrobić? Na pierwszym koncie dostałem Overwatcha, więc raczej na nim nie zagram... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 czy 1.6 czy cs:go działa tak samo sklepik. http://shop.cs-classic.pl/ 1 rejestrujesz nowe konto 2 panel użytkownika 3 klikasz przypisz usługę 4 mozesz 5x bodajże zmienić usługę o tej samej wartości na serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinziii 0 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Robie tak jak mówisz i pisze, że na to Steam ID nie ma przypisanych usług, a VIP'a kupiłem 25 lipca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zły dział, przenoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: VIP przeniesiony Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi